Programul ANL “Construcții locuințe pentru tineri destinate închirierii”
01 Aprilie 2004
Având în vedere faptul că în Monitorul Oficial al României nr.111/05.02.2004 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr.60/22.01.2004 - privind modificarea și completarea normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, aprobate prin H.G. nr.962/2001, s-a impus emiterea unei noi hotărâri, respectiv H.C.L.M.T. nr.96/30.03.2004 privind criteriile și stabilirea modalității de repartizare a locuințelor realizate de către A.N.L., destinate tinerilor și familiilor de tineri în vârstă de până la 35 de ani în cadrul programului de Construcții locuințe pentru tineri destinate închirierii.
Publicat in Util
Facilități la transportul în comun A fost încheiat un protocol între Primăria Timișoara și RATT
01 Aprilie 2004
Anul trecut, conform situației pe care vechea conducere a RATT-ul a prezentat-o Primăriei Timișoara și Consiliului Local, mai puțin de 6.000 de pensionari din Timișoara ar fi putut beneficia de gratuitate la călătoriile pe mijloacele de transport în comun. Până la sfârșitul anului, însă, bugetul local a fost nevoit să acopere 12.000 de deconturi. Datorită faptului că nu exista o situație clară a numărului de persoane care aveau într-adevăr nevoie de acest tip de ajutor, în luna decembrie 2003, Consiliul Local a votat o hotărâre prin care acești beneficiari – pensionarii – trebuiau să plătească 5% din costului abonamentului, ceea ce reprezenta o sumă simbolică. Cei cu adevărat interesați au achitat această sumă simbolică de 5% din costul abonamentului.
Publicat in Util
Informații privind alegerile locale
01 Aprilie 2004
Programul calendaristic pentru realizarea activităților referitoare la organizarea și desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 6 iunie 2004 a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 501/2004.
Menționăm câteva acțiuni și termenul de realizare al acestora:

- 25 aprilie – punerea la dispoziția partidelor politice, alianțelor politice și alianțelor electorale, la cererea și pe cheltuiala acestora, a copiilor de pe listele electorale, precum și a listelor electorale suplimentare;
Publicat in Util
'Amintiți-vă de cei care nu-și mai aduc aminte'Cinci ani de Centru de Zi Alzheimer
01 Aprilie 2004
Societatea Română Alzheimer filiala Timișoara împreună cu Centrul Co­munitar de Asistență Socială Timișoara a aniversat cinci de la înființarea Cen­tru­lui de Zi Alzheimer.

La masa rotundă la care au participat și aparținătorii persoanelor bolnave de Alzheimer s-au dezbătut problemele cu care se confruntă îngrijitorii și aparținătorii persoanelor suferind de boala Alzheimer. Cu acest prilej s-a lansat și broșura destinată îngrijitorilor și aparținătorilor bolnavilor cu Alzheimer.
Publicat in Societate civilă
Inaugurarea brutăriei Centrului Pentru Voi
01 Aprilie 2004
În data de 5 mai, orele 11,00 va avea loc, în prezența Excelenței Sale, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București, Pieter Jan Wolthers, și a primarului Gheorghe Ciuhandu, inaugurarea festivă a brutăriei Centrului Pentru Voi, din Săcălaz, str. 6, nr. 503.

În această brutărie lucrează deja patru tineri cu dizabilități intelectuale care locuiesc în casa de grup DINU și au copt prima pâine la începutul lunii ianuarie 2004. Construirea brutăriei s-a realizat cu sprijinul oferit de ANPH și de un grup de sponsori din Olanda, printre care WACR, Fundațiile Olandeze de Co-operare pentru Europa Centrală și de Est, elevii de la Rijn College Arnhem, familia van Geel.
Publicat in Societate civilă
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662258