Colaborare în domeniul arhitecturii și al planificării urbane Între tinerii specialiștii din Szeged și Timișoara
01 Aprilie 2004
În perioada 21.04 – 5.05.2004, are loc la Timișoara, la Galeria „Pro Armia” a Casei Armatei, din Piața Libertății, o expoziție a tinerilor arhitecți din orașul înfrățit Szeged. Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 8.00 – 20.00.

Expoziția este inclusă în programul de cooperare trans­frontalieră între Szeged și Timișoara în domeniul arhitecturii și urbanismului, program finanțat de Uniunea Europeană, program Phare CBC componenta proiecte mici.
Publicat in Arhitectura
Noi examene de atestare a administratorilor de imobil Administratori de imobil (II)
01 Aprilie 2004
Organizarea, funcționarea și conducerea asociației de proprietari

ART. 4 Asociația de proprietari este organizată și funcționează în conformitate cu prevederile Legii nr. 114/1996, cu modificările și completările ulterioare, și ale prezentei ordonanțe.

ART. 5 (1) Asociația de proprietari este condusă de adunarea generala a proprietarilor, care este formată din câte un reprezentant al fiecărei familii de proprietari.
Publicat in Util
Regulamentul de organizare și funcționare a Formațiunii de Intervenție Rapidă pe bază de Voluntariat la Urgență Civilă „SALVO”
01 Aprilie 2004
În cadrul Primăriei Timișoara a fost constituită o formațiune de pro­tecție civilă pe bază de vo­lun­ta­riat, pentru situații de urgență ci­vi­lă, având denumirea generică “SALVO”. Formațiunea de Intervenție Ra­pi­dă pe bază de Voluntariat la Ur­gență Civilă, “SALVO”, este o for­mație mobilă alcătuită exclusiv din voluntari cu o dotare și o structură spe­cifică, destinată să desfășoare ac­țiuni de ajutor și salvare a po­pu­lației și a bunurilor materiale ale aces­tora în situații de urgență civilă, calamități sau dezastre.
Publicat in Servicii publice
Integrarea socială a tinerilor dezinstituționalizați
01 Aprilie 2004
Asociația Caritativă „Hilfe fur Kinder”, Clubul Femeilor Creștin – Democrate din Banat, Asociația pentru Integrarea Tinerilor a organizat în perioada 13 – 17 aprilie 2004, la sediul Centrului de monitorizare, asistare și orientare a tinerilor dezinstituționalizați seminarul „Integrarea socială a tinerilor dezinstituționalizați”, cu participarea doamnei Isabelle Marc, a domnului Yves Guichard, experți – formatori din Lyon și a doamnei Elke Muller din Danemarca.
Publicat in Societate civilă
Luna aprilie pe scurt
01 Aprilie 2004
Întâlnire cu Poliția, Jandarmeria și Gardienii Publici - Primarul Timișoarei, s-a întâlnit, în săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale, la sediul Primăriei, cu reprezentanții Poliției, Jandarmeriei și Gardienilor Publici. S-a discutat despre: asigurarea unui climat de ordine și liniște pentru perioada Sărbătorilor de Paști; intensificarea controalelor în piețele agroalimentare și realizarea unei colaborări directe între reprezentanții administrației piețelor și serviciile de ordine publică; realizarea unor acțiuni specifice în zona străzilor Muzicescu și Miloia unde s-au înregistrat mai multe reclamații privind unele grupuri care tulbură ordinea și liniștea publică.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833677