Consiliul Local al Tinerilor Viitorii lideri ai mileniului trei
01 Iunie 2004
În 29 aprilie, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara a avut loc o întrunire a Consiliului Local al Tinerilor. Întâlnirea elevilor care fac parte din acest organism a fost prilejuită de demararea programului “Liderii Mileniului III - Arta de a conduce”, program coordonat de Fundația Codecs și sprijinit de Primăria și Consiliul Local Timișoara. In cadrul întâlnirii, tinerii implicați în acest program au avut posibilitatea să se prezinte și să își susțină punctele de vedere. Mai mult, a fost susținut un exercițiu practic, prin care elevii și-au demonstrat capacitățile de comunicare.
Publicat in Democrație participativă
Împreună!
01 Iunie 2004
În primul rând, doresc să mulțumesc tuturor timișorenilor care s-au prezentat în data de 6 iunie, la vot. Indiferent de opțiunea pe care au avut-o, cei care au votat au dat dovadă de responsabilitate civică și că sunt interesați de soarta orașului Timișoara.

Doresc, în mod special, să le mul­țu­mesc celor care mi-au acordat votul lor, și mai ales celor care și-au acordat votul și echipei mele. Consider că am obținut un rezultat foarte bun în alegeri și sunt onorat și conștient de răspunderea cu care am fost investit. Cred că rezultatul pe care l-am ob­ți­nut a fost urmarea campaniei pozitive pe care am făcut-o, a soluțiilor concrete pe care le-apros.pu

Dar rezultatul acestor alegeri ne-a arătat că avem o responsabilitate foarte ma­re față de timișoreni și trebuie să ne în­de­plinim toate promisiunile din această cam­pa­nie. Nu putem să ne îndeplinim pro­misiunile fără a avea o susținere puternică atât în Consiliul Local Timișoara cât și în Consiliul Județean Timiș. Iar această sus­ți­nere va veni, conform protocolului de co­laborare semnat, din partea aliaților noștri tradiționali - PNL și PD.
Publicat in În loc de editorial
Spitale în administrarea Primăriei Timișoara
01 Iunie 2004
În 1745, în Timișoara se construia spitalului municipal, primul din România, cu 24 de ani înaintea Vienei și cu 34 de ani înaintea Budapestei. Clădirea mai există și astăzi, situată pe strada Mărășești nr. 5 și adăpostește tot o instituție spitalicească.
Din păcate, după ce zeci de ani nu s-a făcut mai nimic, în domeniu, clădirea se află într-o situație proastă.
Conform Ordonanței Guvernului nr. 70/octombrie 2002,de la 1 ianuarie 2003 Primăria Municipiului Timișoara a preluat clădirile a patru unități sanitare din orașul nostru: Spitalul Clinic Municipal, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, Spitalul Clinic nr. 5 de Obstetrică – Ginecologie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”.
Atât în 2003 cât și anul acesta municipalitatea timișoreană a investit sume consistente de bani atât în lucrări de reparații cât și în investiții.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Noi nume de străzi
01 Iunie 2004
S-au atribuit nume la unsprezece străzi fără nume din Timișoara, din Zona Plopi, Zona Lidia - Mureș, Zona C. Bogdăneștilor, Zona Urseni - Legumiculturii, Zona Calea Șagului (Lacului), Zona Calea Ghirodei - str.Bobâlna, Zona Fratelia, Zona Calea Lipovei - Str.Armoniei. Zona Plopi
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Modificarea tarifelor la apă și canal
01 Iunie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat ajustarea cu indicele de consum 109,03 % a tarifelor pentru prestarea serviciului de furnizare a apei potabile și canalizare cu aplicare asupra consumurilor din luna mai 2004, ce se facturează în luna iunie 2004, astfel:
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851844