Locuri de parcare din fondurile sistemului de parcare Telpark
01 Septembrie 2004
În 1998, Consiliul Local Timișoara aproba prin hotărârea numărul 153 implementarea sistemului de parcare Telpark, SC "Administrarea Domeniului Public" SA (ADP) fiind responsabil cu gestionarea sistemului, Timișoara fiind un oraș care a făcut pionierat în implementarea sistemelor de parcare.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Modernizarea transportului rutier
01 Septembrie 2004
Timișoara și-a câștigat de-a lungul vremii pe lângă bi­necunoscutul nume de “oraș al florilor” și statutul de oraș al premierelor, atât naționale cât și europene. Pri­mul oraș din Europa cu străzile iluminate electric, primul oraș din România cu tramvai cu cai, cu trafic fluvial regulat, cu tramvai electric, unul din primele orașe europene cu transport public - sunt numai câteva din premierele cu care timișorenii se mândresc.
Publicat in În loc de editorial
Atribuirea de noi nume de străzi În Municipiul Timișoara
01 Septembrie 2004
Direcția Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara și Comisia de denumiri au înaintat Consiliului Local Timișoara propunerea de acordare de denumiri stradale unor străzi fără nume din Municipiul Timișoara, și anume din Zona Calea Aradului - Sere, Zona Mureș - Muzicescu, Zona Calea Buziașului (Chevereșului).
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Cetățenii sunt invitați să se implice! Consiliul de Cartier în zona Cetate nu s-a constituit
01 Septembrie 2004
Miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 17, la Liceul “Nikolaus Lenau”, de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 2 din Timișoara, trebuia să aibă loc constituirea unui nou consiliu de cartier. Cei invitați la această ședință de constituire au fost cetățenii care locuiesc în zona centrală a orașului - cartierul Cetate.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Combaterea cerșetoriei Din zona centrală a Timișoarei
01 Septembrie 2004
Inițiativa municipalității timișorene privind combaterea fenomenului de cerșetorie pe raza municipiului Timișoara s-a materializat în această perioadă printr-o colaborare directă între Primăria Timișoara, cu Prefectura și Consiliul Județean Timiș. Astfel, s-a constituit un Comitet Tehnic de Acțiune condus de viceprimarul Adrian Orza, comitet din care fac parte pe lângă reprezentanții Prefecturii, CJT, Primăriei și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție, Jandarmeriei, Gardieni Publici și organizații neguvernamentale. Din partea Primăriei sunt implicate serviciile de autoritate tutelară, urbanism comercial, administrare mediu urban.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13758957