Bloc operator reamenajat la Clinica ORL
01 Octombrie 2004
In cadrul programului de investiții derulat de către Primăria Municipiului Timișoara au fost finalizate lucrările de “Reamenajare Bloc operator, Clinica ORL din cadrul Spitalului Clinic Municipal”.

Sursa de fi­nan­țare a investiției a fost de la bugetul local al Primăriei Timișoara, lucrările contractate și exe­cutate fiind în va­loare totală de 2.580.000.000 lei. Firma care a executat lucrările este SC MI - Construct SRL din Timisoara, în baza contractului de execuție nr.SC2004-13074/2004. Termenul de finalizare al lucrărilor a fost 19.10.2004
Publicat in Cotidian
O nouă investiție în Timișoara
01 Octombrie 2004
Compania DURA Automotive SRL a anunțat la începutul acestei luni, planul de deschidere a primei fabrici de componente auto din România, destinate producătorilor de automobile din întreaga regiune a Europei Centrale și de Est. În data de 1 octombrie, în prezența Excelenței Sale J. D. Crouch II, noul ambasador al SUA în România, a avut loc ceremonia de inaugurare a clădirii, pe Calea Lugojului, în drum spre aeroport.
Publicat in Cotidian
Regulament de publicitate stradală
01 Octombrie 2004
Specialiști din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara au elaborat zilele acestea un nou proiect de hotărâre, care va fi discutat de către consilierii municipali. Proiectul se referă la aprobarea unui nou Regulament privind publicitatea stradală în municipiul Timișoara. Măsura a fost luată având în vedere apariția anul acesta a Hotărârii de Guvern nr. 955, care reglementează organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local.
Publicat in Cotidian
”Tinerii sunt o forță socială, nu o problemă”
01 Octombrie 2004
Viceprimarul Adrian Orza a anunțat intenția primăriei de a supune atenției Consiliului Local Timișoara, în ședința din luna noiembrie, un proiect de hotărâre vizând participarea municipalității în cadrul proiectului european, „Localități Euro 26”.

Acest proiect este derulat de către Consiliul Europei, fiind cel mai important proiect al acestei instituții europene, vizând tineretul. La nivelul Europei sunt peste 4 milioane de tineri încadrați în acest proiect.
Publicat in Cotidian
Opinii pentru reamenajarea Parcului Copiilor
01 Octombrie 2004
Parcul Copiilor din Timișoara este unul din obiectivele cele mai reprezentative ale Timișoarei, mai ales din punctul de vedere al posibilităților de recreere pe care le oferă. Poziția centrală, situarea de-a lungul Canalului Bega, ambientul deosebit conturat de arbori și amenajările specifice, fac ca acest obiectiv să fie extrem de atractiv pentru doritorii de petrecere a timpului liber într-un cadru natural deosebit.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667272