Vizita noului ambasador al SUA
01 Octombrie 2004
În data de 1 octombrie 2004, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire la sediul Primăriei Timișoara, cu noul ambasador al SUA în România, Excelența Sa, J. D. Crouch II, care a fost însoțit de atașatul comercial al ambasadei SUA, Jonathan L. Marks și reprezentantul Consulatului SUA la Cluj, Robert Balazs.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Asociație regională a orașelor și comunelor Din Regiunea V Vest
01 Octombrie 2004
În data de 18 octombrie 2004, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire cu Christian O. Steger, președintele Asociației Orașelor și Comunelor din Landul german Baden - Wurttemberg și Eugen Christ, director general al Fundației Culturale a Șvabilor Dunăreni din landul Baden - Wurttemberg. La discuție au participat și Marius Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Catană, consilier local, primari ai comunelor timișene.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Colaborare în domeniu IT
01 Octombrie 2004
La începutul acestei luni, o delegație condusă de Giorgio Gaio, asesor pentru relația cu orașele înfrățite, în cadrul primăriei orașului Treviso a vizitat Primăria Timișoara. Din delegație au mai făcut parte Giorgio Palesa și Giordano Tamanini, patroni a două din cele mai mari societăți informatice din partea de nord a Italiei, și unii din colaboratorii apropiați ai administrație din Treviso.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Diminuarea fenomenului cerșetoriei
01 Octombrie 2004
Comitetul Tehnic de Acțiune condus de viceprimarul Adrian Orza, comitet din care fac parte pe lângă reprezentanții Prefecturii, CJT, Primăriei și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție, Jandarmeriei, Gardieni Publici și organizații neguvernamentale, a tras concluziile finale, după cele șase săptămâni, cât a fost planificat să dureze acțiunea „Timișoara – oraș european, schimbă o viață”.
Publicat in Social
Verificări privind lipirea ilegală de afișe
01 Octombrie 2004
În perioada 4 -15 octombrie 2004, inspectorii din cadrul Serviciului Administrare Mediu Urban au efectuat verificări privind lipirea ilegală de afișe pe raza municipiului Timișoara.

Au fost făcute verificări în următoarele zone: Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, girație Puncte Cardinale, Clinicile Noi, Centrul Civic, Catedrală, str. Alba Iulia, Piața Libertății, Piața Victoriei, Piața Unirii, Republicii, Piața Horațiu, Politehnicii. Au fost emise 10 somații și o adresă tip somație pentru SC ELECTRICA BANAT SA.
Publicat in Respectarea legii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677921