Controale la deșeurile reciclabile
01 Octombrie 2004
În săptămâna 4 - 8.10.2004 s-au efectuat verificări la societățile comerciale care colectează deșeuri reciclabile de la persoanele fizice.

Controalele au avut loc în vederea depistării de bunuri însușite de la utilitățile de gospodărie subterană, respectiv materiale feroase – capace de canal, grătare de receptori pluviali – însușite de diverse persoane și predate spre valorificare acestor societăți.
Publicat in Respectarea legii
Acțiuni de verificare
01 Octombrie 2004
În zilele de 16 și 17 octombrie 2004, Primăria Timișoara împreună cu Poliția Municipiului Timișoara - Secția 4 Poliție a organizat o acțiune de verificare a unor zone cu privire la identificarea crescătorilor de cai ce creează disconfort cetățenilor.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000.000 lei pentru deținătorii de cai care circulau cu căruțele pe drumurile publice punând în pericol siguranța rutieră. Pe strada Anvers s-a constatat că sunt crescuți 17 cai în condiții
Publicat in Respectarea legii
Finalizarea lucrărilor de investiții pe strada Preyer
01 Octombrie 2004
Primăria Municipiului Timișoara a finalizat lucrări de investiții pe str. Preyer, reluându-se în totalitate circulația rutieră pe această stradă.

Aceste lucrări de modernizare a infrastructurii rețelelor de transport în comun cu tramvaiul au debutat în anul 2000 în mai multe zone din municipiul nostru, in­cluzând și zona: str. Preyer – str. Ioan Barac – Bd. Dâmbovița. În paralele cu modernizarea liniei cale de transport în comun cu tramvaiul au fost modernizate și rețelele publice subterane.
Publicat in Edilitar
Modernizarea infrastructurii la rețeaua de transport în comun
01 Octombrie 2004
Primăria Municipiului Timișoara a finalizat execuția lucrărilor de amenajări stradale de pe str. 1 Decembrie 1918. Acestea vin în completarea lucrărilor de “Modernizare a infrastructurii la rețeaua de transport în comun cu tramvaiul în municipiul Timișoara” finanțate din surse de la Banca Europeană de Investiții.

Această stradă este de o importanță deosebită pentru transportul în comun al municipiului Timișoara deoarece asigură legătura între zona centrală a municipiului și zona industrială adiacentă căii Buziașului.
Publicat in Edilitar
Canalizare menajeră - Zona Calea Șagului
01 Octombrie 2004
Una din problemele orașului nostru aflată în atenția Primăriei Timișoara este aceea a modernizării și extinderii sistemului de canalizare. În acest context, am solicitat întocmirea unui studiu de fezabilitate cu tema “Canalizare menajeră - Zona Calea Șagului”.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639897