Zone de joacă în Parcul Bihor
01 Octombrie 2004
Primăria Municipiului Timișoara este preocupată permanent de amenajarea zonelor verzi și a locurilor de joacă pentru copii, din toate cartierele orașului.

În acest sens s-a luat legătura cu riveranii Parcului Bihor – atât cu cei care locuiesc la case cât și cu asociațiile de locatari-proprietari din zonă, s-au purtat discuții cu aceștia, solicitându-se sugestii pentru amenajarea unor locuri de joacă în incinta parcului, pentru copiii din zonă.
Publicat in Edilitar
Lucrări la Cantina Socială
01 Octombrie 2004
În urma controalelor efectuate la Cantina Sociale, aflată pe strada Vasile Alecsandri nr. 7, Primăria Municipiului Timișoara a executat unele lucrări de reparații la acest obiectiv. Astfel, au fost instalate tavane false din rigips în camera de recepție a alimentelor și în încăperea unde este spălătorul, s-au zugrăvit și vopsit pereții, s-au schimbat plăcile de gresie deteriorate și s-a deratizat. Valoarea acestor lucrări se ridică la 40 de milioane de lei. Primăria Timișoara a efectuat, în mod periodic, lucrări de igienizare la cantina socială, ultima desfășurându-se pe parcursul lunii iunie 2004.
Publicat in Social
Ajutoare pentru încălzire
01 Octombrie 2004
Centrul Comunitar de Asistență Socială a finalizat listele cu beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinței, care utilizează lemne, cărbuni și combustibili petrolieri. Aceștia sunt beneficiari ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat și se află în evidențele Primăriei Municipiului Timișoara.
Publicat in Social
Donație
01 Octombrie 2004
În cursul dimineții de 1 octombrie, viceprimarul Adrian Orza a participat la ceremonia de inaugurare a construcției clădirii fabricii DURA Automotive Systems. Cu această ocazie, DURA Automotive Systems a făcut o donație de 2.000 de euro pentru noul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice de pe strada Telegrafului, astăzi sărbătorindu-se Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.
Publicat in Social
Plata alocației pentru copiii nou-născuți
01 Octombrie 2004
Centrul Comunitar de Asistență Socială anunță că în data de 2, 3 și 4 noiembrie 2004 se va efectua plata alocației pentru copiii nou-născuți, persoanelor care au depus cerere în luna septembrie 2004, precum și restanțele pentru lunile precedente.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833676