Aniversări
01 Octombrie 2004
Sărbătoriții de la Centrului de Zi pentru Per­soane Vârstnice în luna octombrie 2004: Pârvulescu Georgeta – 66 de ani.

Sărbătoriții de la îngrijire la domiciliu: Agapief Victoria – 70 de ani, Gligor Sabina – 67 de ani, Tălmaciu Elena - 84 de ani, Dan Pavel – 82 de ani, Oatu Maria – 79 de ani, Marinescu Adrian – 78 de ani, Nicolae Nica – 82 de ani, Vlasiuc Daria – 73 de ani
Publicat in Social
Chiar se întâmplă …
01 Octombrie 2004
Deși contextul socio-economic este așa cum îl simțim fiecare prin prisma propriei experiențe, există oameni care se gândesc și la cei de lângă ei. Aceasta este și situația dr. Ște­fan Curăscu și a lui Aurel Tu­dose, directorul general SINDAN, ca­re și-au îmbogățit tradiția de a se implica în proiecte de protecție socială și sănătate, prin donația pe care au efectuat-o Asociației “Casa Faenza – Centrul Comunitar pentru Copii Autiști,”Timișoara, în aceasta perioadă. Donația a constat în con­travaloarea sumei de 5000 dolari, în lei. Parțial din această sumă s-a investit în utilarea grupelor de copii și a sălii de kinetoterapie cu ma­te­riale didactice, a făcut posibilă vi­zita psihologului asociației la câteva centre pentru copii autiști din Olan­da. Urmează ca pe viitor o parte din această donație să fie folosită pentru definitivarea unor lucrări de reparații și întreținere cât și pentru extinderea serviciilor oferite de către asociație.
Publicat in Social
Vizita în Olanda a psihologului de la Casa Faenza
01 Octombrie 2004
Pentru o perioadă de 11 zile, psihologul Marinela Antal a realizat un schimb de experiență cu diferite instituții din Olanda.

In ianuarie 2004 “Casa Faenza” a devenit partener al Confidence-psychology and management consultancy în cadrul proiectului “Good Start!”. Proiectul are drept scop acordarea de training profesioniștilor români cu privire la intervenție timpurie. Din colaborarea dintre Confidence și Casa Faenza a rezultat vizita în Olanda.
Publicat in Social
Autobuze noi, mai performante
01 Octombrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat derularea investiției “Achiziționarea de autobuze solo pentru transportul urban de călători în sistem leasing”.

Hotărârea se referă la achiziționarea a 50 de autobuze de capacitate medie (solo). Autobuzele vor îndeplini toate condițiile tehnice și de siguranță, pentru circulația pe drumurile publice din România, conform legislației Române și toate directivele și normele elaborate de Comunitatea Europeană.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Sprijin financiar pentru sport
01 Octombrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat alocarea sumei de 2 miliarde lei pentru susținerea activității de performanță a Clubului Sportiv F.C. Politehnica - AEK Timișoara, în scopul menținerii echipei de fotbal în Divizia A. Suma va fi virată în contul Clubului Sportiv al F.C. Politehnica AEK Timișoara.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662365