Ample lucrări de modernizare
01 Octombrie 2004
Direcția Edilitară are în program întocmirea Studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiții “Modernizare str. I. Nemoianu - str. Ferdinand – b-dul 16 Decembrie”.

Strada I. Nemoianu, b-dul Ferdinand și b-dul 16 Decembrie 1989 sunt amplasate în zona centrală a Timișoarei, fiind delimitate de str. C. Brediceanu și canalul Bega. Str. I. Nemoianu are două benzi de circulație cu o îmbrăcăminte din asfalt și o linie de tramvai dublă, amplasată în partea carosabilă a străzii. Str. Ferdinand și b-dul 16 Decembrie 1989 cu îmbrăcămintea din asfalt, au patru benzi de circulație și linia dublă de tramvai este amplasată în partea carosabilă a străzii.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Premierea tinerilor excepționali
01 Octombrie 2004
Executivul Primăriei Timișoara a înaintat Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Timișoara trei proiecte de hotărâri prin care se dorește sprijinirea tinerilor excepționali din orașul nostru, prin acordarea de premii în bani. În acest fel se dorește încurajarea celor care obțin rezultate excepționale datorită muncii depuse.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Lucrări de construcții la Spitalul Victor Babeș
01 Octombrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat Studiul de fezabilitate și realizarea investiției „Lucrări de construcții Centru RFM la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș”, în valoare totală de 281.792 Euro. Realizarea lucrărilor se va face pe parcursul anilor 2004-2005.

Spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” este situat în Timișoara pe str. Ghe. Adam nr.13 și în bugetul local există fonduri aprobate pentru realizarea proiectării construcției unui Centru de radiologie, cu propunere de realizare a execuției pe parcursul anului 2005, funcție de sumele ce se vor aloca în acest scop.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Concesionarea spațiilor cu destinația de cabinete medicale
01 Octombrie 2004
În ultima ședință de Consiliu Local s-a aprobat concesionarea spațiilor cu destinația de cabinete medicale înființate în baza Ordonanței Guvernului nr.124/1998, pe o perioadă de 15 ani și cu plata unei redevențe anuale de 1 euro/metru pătrat/an în primii 5 ani. Este interzisă subconcesionarea în tot sau în parte a spațiului cu destinația de cabinet medical care face obiectul contractului de concesiune, iar schimbarea destinației acestuia atrage rezilierea de drept a contractului de concesiune. Contractul de concesiune se va încheia în conformitate cu modelul-cadru aprobat prin Ordinul comun al Ministerului Sănătății nr.946/2004 și Ministerului Administrației și Internelor nr.299/2004.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Secțiunea Forum
01 Octombrie 2004
In antichitate, mai precis în Roma și Grecia antică, forumul era acel loc în care cetățenii purtau discuții libere, legate de bunul mers al cetății. Discuțiile nu erau îngrădite, decât de bunul simț, iar oratoria era o meserie apreciată și temută. In zilele noastre, mare parte din misiunea forumului – aceea de a transmite informații – a fost luată de mass-media, scrisă și vizuală, dar oricât de sofisticate sunt mijloacele mass-media “strângerea” la un loc a mai multor oameni și purtarea unui dialog comun pe probleme de interes nu este posibilă sau nu este decât în mică măsură posibilă.
Publicat in www.primariatm.ro
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677987