Curățenia de toamnă
01 Octombrie 2004
Primăria Timișoara organizează ca în fiecare an, în această perioadă, acțiunea de Curățenie Generală de Toamnă, acțiune devenită deja tradițională, în municipiul nostru.
Anual Primăria Timișoara cheltuiește peste 50 de miliarde de lei pentru salubrizarea orașului.
Pentru desfășurarea în bune condiții a acestei acțiuni contăm pe sprijinul tuturor cetățenilor municipiului și avem convingerea că veți răspunde pozitiv recomandărilor noastre pentru ca împreună să trăim într-un mediu curat și sănătos.
Publicat in Edilitar
Administratori de imobil (VI)
01 Octombrie 2004
Contorizarea consumatorilor racordați la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică

Hotărârea Guvernului nr. 933/2004 privind contorizarea consumatorilor racordați la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică
ART. 1 (1) Furnizarea și factu­rarea energiei termice pentru încălzire și pentru apa caldă de consum, produsă și distribuită prin intermediul sistemelor publice centralizate de alimentare cu energie termică, se fac în mod obligatoriu pe baza măsurării con­sumurilor prin contoarele de energie termică.
Publicat in Util
Pregătirea sezonului toamnă-iarnă 2004-2005
01 Octombrie 2004
Pentru buna desfășurare a activității transportului în comun în municipiul Timișoara, precum și pentru asigurarea unor condiții de muncă optime pentru personalul regiei, pe perioada de tomnă-iarnă 2004-2005, Regia Autonomă de Transport Timișoara va lua următoarele măsuri:
Măsuri de pregătire până la apariția iernii
Pregătirea parcului de mijloace de transport;
Creșterea parcului circulant de mijloace de transport, a reviziilor tehnice sezoniere, precum și a reparațiilor accidentale constatate cu ocazia verificărilor;
Publicat in Servicii publice
Târg de toamnă
01 Octombrie 2004
Cu sprijinul Primăriei Timișoara și a SC Piețe, Uniunea Producătorilor Agricoli din Timiș a organizat în perioada 23 – 24 octombrie, un târg de toamnă, cu produse legumicole. Manifestarea s-a desfășurat în Piața Badea Cârțan și a reunit pe cei mai importanți producători legumicoli din zona Banatului. Alături de aceștia s-au aflat și apicultori din zona de vest a țării. Intenția organizatorilor a fost de a oferi timișorenilor posibilitatea de a-și face aprovizionarea pentru iarnă, cu produse la un preț cu 20% mai mic decât prețul pieței.
Publicat in Servicii publice
Fundația Rudolf Walther Filiala Timișoara – 10 ani
01 Octombrie 2004
Fundația Rudolf Walther Filiala Timisoara a aniversat duminică, 17.10.2004 zece ani de activitate. Ma­ni­festările au debutat la ora 15.00 cu o conferință de presă în Sala de Con­siliu a Primăriei Municipiului Ti­mișoara, conferință susținută de domnul Rodolf Walther, Președintele Fundației, Heer Lutz, Directorul Fun­da­ției Rudolf Walther din Germania, Herbert Grun, Președintele Fun­dației Rudolf Walther Filiala Timi­șoara, Cristian Popescu, Directorul Fun­dației Rudolf Walther Filiala Timi­soara, viceconsulul Germaniei în Timi­șoara, Thomas Heilmaier și Judith Kamps, fiica celui care a pus bazele fundației germane „Brot gegen Not”.
Publicat in Societate civilă
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677800