Timișorenii nu au voie să uite!
01 Decembrie 2004
Democrația înseamnă folosirea responsabilă a libertății.

În ultimii ani, Primăria Timișoara și Consiliul Local s-au implicat în mod activ în organizarea festivităților comemorative ale Revoluției din Decembrie 1989. Principalul motiv pentru implicarea noastră, alături de asociațiile de revoluționari este dat de credința că sacrificiile făcute pe străzile Timișoarei, pentru libertate, în urmă cu 15 ani, sunt, uneori prea ușor uitate.

Anul acesta comemorăm 15 ani de la Revoluția din Decembrie 1989. Și-au anunțat participarea, alături de noi, oaspeți importanți, cum ar fi ambasadorii Germaniei și Franței, care vor să fie alături de timișoreni, când aceștia își cinstesc eroii.

Din păcate, însă, tot mai puțină lume este conștientă de importanța acelor zile. În principal, probabil, pentru că de 15 ani, la Timișoara, se trăiește în libertate. Să nu uităm, însă, de sacrificiile și sângele vărsat de timișoreni pentru această libertate. Poate că am ajuns să trecem prea ușor peste ceea ce s-a petrecut în urmă cu15 ani.
Publicat in În loc de editorial
Colaborare pentru reabilitarea clădirilor istorice
01 Decembrie 2004
Prin hotărâre a fost aprobată colaborarea Consiliului Local Timișoara cu Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) și Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) în implementarea proiectului “Renovarea prudentă a cartierelor istorice în vederea dezvoltării durabile și a revitalizării economice a orașului Timișoara”.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Viabilizarea terenurilor pentru construcția de blocuri ANL
01 Decembrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat Studiul de fezabilitate “ Viabilizare terenuri prin echipare cu utilități în vederea construirii de locuințe de închiriat pentru tineret prin Agenția Națională pentru Locuințe, str. Miloia - etapa III - varianta a II-a”, Timișoara, în valoare de 630.656 euro. Finanțarea se face din bugetul local.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Două noi săli de sport
01 Decembrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat atribuirea în folosință gratuită, pe durata executării construcțiilor, către Compania Națională de Investiții “CNI” - SA a 2 terenuri în suprafață de 1.600 metri pătrați fiecare, pentru construirea sălilor de sport în Timișoara.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Planul de implementare al Proiectului ISPA
01 Decembrie 2004
Consiliul Local Timișoara a aprobat Planul de implementare al Proiectului ISPA “Reabilitarea tehnologiei de epurare a apelor uzate și modernizarea rețelei de canalizare în municipiul Timișoara-România”.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13861609