Construcția de locuințe pe plan local
01 Decembrie 2004
Viceprimar, Adrian ORZA: În momentul de față, în cazul locuințelor construite prin ANL, destinate închirierii, Primăria Timișoara pune la dispoziție terenul și viabilizează zona cu utilitățile necesare (apă, canal, gaz, telefonie, drumuri etc.). Guvernul României este cel care hotărăște mai apoi, în ce orașe se construiește și cât.
Publicat in Util
Situația necesarului de locuințe
01 Decembrie 2004
Solicitările depuse de petenți în vederea atribuirii unei locuințe din fondul locativ de stat sau sociale, împreună cu documentațiile aferente, necesare în vederea stabilirii punctajului, se depun la registratura generală a Primăriei Timișoara, iar după aceasta se analizează fiecare caz în parte.
Publicat in Util
Extinderea la patru benzi de circulație a B-dului Antenei
01 Decembrie 2004
Primăria Municipiului Timișoara a comandat întocmirea unui studiu de fezabilitate privind proiectul “Extindere la 4 benzi de circulație Bd. Antenei, sector Calea Lipovei - str. Demetriade”.
Publicat in Edilitar
Investiții în domeniul gazelor naturale
01 Decembrie 2004
La finalul lunii noiembrie, Primăria Timișoara a demarat execuția a două proiecte de investiții în domeniul gazelor naturale.

Aceste investiții sunt: „Dez­vol­tare rețele gaze naturale în zona Centru – Eminescu - Asă­nești” și „Dezvoltare rețele gaze naturale în zona Abrud - De­tu­naa ”.
Publicat in Patrimoniu
Amenajarea intersecției V. Babeș - Eroilor
01 Decembrie 2004
Viceprimar, Dorel BORZA: Primăria Municipiului Timișoara a solicitat întocmirea unui studiu de fezabilitate privind proiectul “Amenajare intersecții traseu Victor Babeș - Eroilor”.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678041