Abonamente gratuite pentru persoane cu handicap grav
01 Decembrie 2004
S-a aprobat acordarea de abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun, în Timișoara, pentru luna decembrie 2004, unui număr de 3491 persoane cu handicap accentuat, grav și asistenților personali ai acestora.

Gratuitatea transportului urban cu mijloace de transport în comun pentru aceste persoane se acordă pe baza unei anchete sociale realizate de către asistentul social din cadrul Serviciului Public pentru Asistență Specială.
Publicat in Social
Anunțăm cu profund regret încetarea din viață a domnului Gollnick Hubertus, cetățean de onoare al municipiului Timișoara.
01 Decembrie 2004
Domnul Hubertus Gollnick a venit în România în urmă cu 14 ani pentru a participa la reforma caselor de copii din țara noas­tră. A fost președintele de onoare și, totodată, sufletul Asociației „Hilfe für Kinder”.
Publicat in Social
Întâlnirea utilizatorilor de pe forum
01 Decembrie 2004
Probabil că titlul cel mai potrivit pentru acest material ar fi “Întâlnirea forumiștilor – episodul I” și asta deoarece a fost o întâlnire neașteptat de plăcută și, cred eu, utilă, o întâlnire care se vrea un început, un prim episod, pentru alte și alte întâlniri.

Ce s-a discutat în această întâlnire, cât a durat, ce planuri de viitor s-au făcut? Am să-i las pe utilizatorii forumului să răspundă.
Publicat in www.primariatm.ro
Măsuri pentru fluidizarea traficului
01 Decembrie 2004
În intenția de a găsi soluții viabile pentru fluidizarea traficului din oraș, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a întâlnit cu reprezentanții Regiei Autonome de Transport Timișoara și ai Biroului Circulație Rutieră din cadrul Poliției Municipale.

Datorită lucrărilor ample desfășurate de către Primăria Timișoara, privind reabilitarea liniilor de tramvai și care sunt absolut indispensabile pentru modernizarea orașului nostru, dar și datorită condițiilor meteo, circulația rutieră în Timișoara lasă de dorită.
Publicat in Cotidian
Sancțiuni
01 Decembrie 2004
În vederea menținerii unei relații corespunzătoare între angajații Primăriei și cetățeni, viceprimarul Adrian Orza a dispus sancționarea disciplinară a trei angajați din cadrul Primăriei Timișoara datorită unor abateri care au afectat buna desfășurare a activității instituției noastre și au prejudiciat relația cu cetățenii.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678149