Administratori de imobil (VIII)
01 Decembrie 2004
Contorizarea consumatorilor racordați la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică ART. 5 (1) Până la data de 31 august 2004, autoritatea de reglementare competentă va elabora și va aproba modelele de contracte-cadru de furnizare a energiei termice pentru încălzire și pentru apa caldă de consum, dintre furnizor și utilizatori la nivel de branșament de imobil sau scară, pentru consumul total al condo­miniului.
Publicat in Util
Sesizari/Raspunsuri
01 Decembrie 2004
Floarea Spătaru – Pe strada Liniștii nr. 28 s-au distrus spații verzi și arbuști ca urmare a unor lucrări. În urma verificărilor efectuate de inspectorii Serviciului Administrare Mediu Urban din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara se confirmă cele sesizate. Primăria Municipiului Timișoara va reamenaja spațiul verde din jurul imobilului prin S.C. DRUFEC CONS CF S.R.L.. societate comercială specializată în lucrări horticole. În cursul acestui an se va nivela terenul iar în primăvara anului 2005 se vor planta arbori.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
"Saptămâna Comenius"
01 Decembrie 2004
Consiliului Local Timișoara participă în calitate de coorganizator la Festivitatea de premiere a elevilor participanți la “Saptămâna Comenius”, eveniment organizat de Colegiul Bănățean.
Publicat in Cultură si timp liber
Redistribuire de fonduri
01 Decembrie 2004
Prin hotărâre de Consiliu Local a fost aprobată redistribuirea unor fonduri către două instituții culturale.

Astfel, au fost redirecționate fonduri, destinate Teatrului de Stat Csiky Gergely, inițial, pentru Festivalul Interetnic de Teatru. Parte din aceste fonduri au rămas necheltuite și sunt în valoare de 81 milioane lei, astfel că ele au fost redirecționate către proiectul - montarea spectacolului “Șatra”.
Publicat in Cultură si timp liber
Expoziție
01 Decembrie 2004
Pe holul de la etajul I, al Primăriei Municipiului Timișoara este găzduită o interesantă expoziție de grafică. Lucrările aparțin elevilor de la Liceul Waldorf Timișoara. Vernisajul expoziției a avut loc în data de 8 decembrie 2004.
Publicat in Cultură si timp liber
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640253