Consiliul Consultativ de Cartier Freidorf – Realizări și proiecte
01 Martie 2005
Continuăm publicarea articolelor care vizează descrierea proiectelor de investiții, pe care municipalitatea timișoreană le va desfășura, în cursul acestui an, în fiecare cartier al orașului nostru, dar și realizările ultimilor ani. Numărul acesta: Consiliului Consultativ de Cartier Freidorf.
Publicat in Democrație participativă
PROIECTE 2005
01 Martie 2005
În zona Consiliului de Cartier Freidorf: Parc Industrial – Zona Polonă – Slavici – Freidorf – Andreescu, Primăria Municipiului Timișoara va desfășura și va coordona următoarele activități:

Realizarea de lucrări de curățire și reamenajare a Parcului Petofi, repararea băncilor și coșurilor de hârtie, completarea cu obiecte de mobilier urban;
Lucrări curente de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din zonă;
Repararea coșurilor stradale pentru hârtie și înlocuirea celor degradate;
Realizarea lucrărilor de deratizare a domeniului public și dezinsecție atât prin mijloace terestre cât și mijloace aeriene;
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Program de urmărire a lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai, din zona centrală
01 Martie 2005
Urmare a lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai din zona centrală a orașului, respectiv străzile Nemoianu, Ferdinand, 16 Decembrie 1989 până la Podul de la Maria, a fost stabilit un program de urmărire a modului în care se execută lucrările.
Astfel:
Lucrarea va fi împărțită în 3 sectoare:
- sector I - Piața 700 - Piața Horațiu;
- sector II - Piața Huniade - Catedrală;
- sector III - Catedrală - Pod Maria
Publicat in Edilitar
Modificarea a două linii de transport în comun
01 Martie 2005
În urma numeroaselor solicitări din partea cetățenilor, Primăria a decis modificarea a două linii de transport în comun pentru asigurarea preluării cetățenilor din cartierul Steaua.

Cetățenii, până în prezent, parcurgeau distanțe mari până la un mijloc de transport în comun și pentru asigurarea transportului până la centrul comercial Selgros. Cele două linii de transport modificate funcționează din data de 10.03.2005 astfel:
Publicat in Edilitar
Noi contracte
01 Martie 2005
Pentru o mai mare eficiență și operativitate a lucrărilor de întreținere și reparații drumuri în următoarea perioadă se vor organiza licitații și se vor încheia contracte noi pentru aceste lucrări.

Astfel, pentru partea de Nord respectiv partea de Sud a municipiului Timișoara față de canalul Bega se vor încheia contracte de execuție pentru reparații cu caracter de urgență.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13770888