Calendarul lucrărilor pe anul 2005
01 Martie 2005
Anul acesta au fost alocate fonduri însemnate pentru lucrări la drumuri.

Astfel, pentru lucrările de întreținere s-au alocat 201 miliarde de lei, iar pentru lucrările de investiții, suma de 369 de miliarde de lei, din care 200 de miliarde din emisiunea de obligațiuni municipale care urmează să fie lansată.

De asemenea, din fondul de rulment, redistribuire din 2004, s-a alocat suma de 53 miliarde de lei.
Publicat in Edilitar
Camere video pentru supravegherea traficului
01 Martie 2005
Comisia de Circulație a stabilit următoarele locații în care vor fi montate camere video pentru supravegherea traficului rutier:
intersecție Bv. C. D. Loga - Bv. Michelangelo;
intersecție str. Cluj - Bv. Eroilor;
intersecție str. Amurgului - C. Aradului;
intersecție str. Jiul - Bv. Republicii;
Publicat in Edilitar
ANL sistează lucrările de pe Miloia
01 Martie 2005
Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit o adresă de la București,

de la Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) prin care este informat că ANL a sistat temporar lucrările de construcție la blocul de pe strada Miloia, etapa a III-a și Spitalul Clinic nr. 1 – locuințe pentru medici rezidenți.
Publicat in Edilitar
Pentru proprietarii de locuințe din imobilele naționalizate
01 Martie 2005
Mutarea casieriei Biroului Locuințe
Începând cu data de 4.04.2005 sediul casieriei Biroului Locuințe din Str. Amforei nr.6 va fi mutat în Str. Oituz nr.1, în același sediu cu Biroul Locuințe Nord. Accesul publicului la casierie se va face din str. Paul Chinezul, iar programul de funcționare al acesteia va fi același cu cel actual, respectiv:
Publicat in Edilitar
ANL - Lista de priorități pentru anul 2005
01 Martie 2005
Lista de priorități pentru anul 2005 cu persoanele care au depus solicitări pentru înscrierea pe listele de priorități în vederea repartizării unei locuințe realizate de către A.N.L., destinate tinerilor și familiilor de tineri în vârstă de până la 35 de ani în cadrul programului “Construcții locuințe pentru tineri destinate închirierii”, a fost afișată la sediul instituției, la avizierul situat în curtea instituției, pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara la adresa www.primariatm.ro, la Serviciul Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (camera 12), sau la numărul de telefon 969, Call Center, pentru a putea fi consultate de către persoanele interesate. După soluționarea contestațiilor listele vor fi prezentate spre aprobare, prin hotărâre, Consiliului Local.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851943