Investiții în zona stadionului 'Dan Păltinișanu'
01 Martie 2005
Primăria Municipiului Timișoara urmează să se implice în îmbunătățirea infrastructurii clubului echipei de fotbal FCU Politehnica Timișoara,care este în momentul de față, mult sub așteptările și valoarea lotului,a anunțat viceprimarul Adrian Orza.

În acest sens, executivul Primăriei Timișoara a înaintat spre aprobare Consiliului Local Timișoara, Studiul de fezabilitate 'Amenajarea în zona stadionului 'Dan Pălti­ni­șanu' a unui complex sportiv cu terenuri multi­func­ționale și dotări specifice (vestiare, dușuri, sală de
Publicat in Edilitar
Începe curățenia de primăvară!
01 Martie 2005
Asigurarea și păstrarea curățeniei și ordinii pe teritoriul localităților, buna gospodărire a acestora și respectarea normelor de igienă constituie o obligație fundamentală a autorităților administrației publice locale, a instituțiilor publice, agenților economici și a altor persoane juridice, precum și a cetățenilor.
Publicat in Cotidian
Autorizarea persoanelor fizice și a asociațiilor familiale
01 Martie 2005
Conform Legii 300/28 iunie 2004 sunt stabilite modul și criteriile
de autorizare a persoanelor fizice și a asociațiilor familiale în vederea desfășurării de activități economice în mod independent.
Publicat in Respectarea legii
Problema cerșetoriei
01 Martie 2005
Viceprimarul Adrian Orza a anunțat că, în sfârșit, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a înregistrat primul dosar al unei persoane acuzată de cerșetorie. Acesta este primul dosar acceptat de Parchet pentru cerșetorie, în România și este unul dintre rezultatele campaniei de combatere a cerșetoriei desfășurată la finalul anului trecut.
Publicat in Respectarea legii
Îndatoriri ale agenților economici
01 Martie 2005
În conformitate cu Legea 650 -
Legea comerțului, care reglementează desfășurarea actelor și faptelor de comerț precum și prestările de servicii, orice exercițiu comercial se poate desfășura numai cu acordul primăriilor, în funcție de planurile de urbanism,a anunțat viceprimarul Dorel Borza.
Publicat in Respectarea legii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13855879