Activitatea de taximetrie
01 Martie 2005
În martie, inspectorii Serviciului Transport și Rețele Publice din cadrul Direcției Edilitare împreună cu agenți ai Biroului Poliției Rutiere au efectuat verificarea pe teren pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile HCL 349/2003 privind parcarea autovehiculelor conform art. 15, și HCL 276/2003privind desfășurarea activității de taximetrie.
Publicat in Respectarea legii
Vise fără limite
01 Martie 2005
Clubul Sportiv Alternative și Fundația Pentru Voi organizează, în premieră românească, prima expediție pe un vârf de peste 8000 de metri prin care se transmite un mesaj de responsabilitate socială și de respect pentru diversitate. Scopul proiectului este de a demonstra, prin intermediul unui complex traseu socio-cultural, că barierele fizice și limitele interioare pot fi depășite.
Publicat in Social
Creșterea ratei autismului
01 Martie 2005
Alarmantele noi informații despre frecvența tot mai mare a autismului, ne fac să ne propunem să recunoașteți un copil autist.

Copii autiști sunt recunoscuți după incapacitatea lor de a stabili relații de prietenie cu alți copii, incapacitate de a înțelege expresia feței a părintelui, nevoia lor constantă de a face lucrurile în același fel.
Publicat in Social
Plata alocației pentru copiii nou-născuți
01 Martie 2005
Centrul Comunitar de Asistență Socială Timișoara anunță că în data de 12, 13 și 14 aprilie 2005 se va efectua plata alocației pentru copiii nou-născuți, persoanelor care au depus cereri în luna februarie 2005, la sediul nostru din Timișoara, precum și restanțele pentru lunile precedente.

Rugăm pe cei în cauză să se prezinte la casieria Centrului Comunitar de Asistență Socială Timișoara, cu sediul pe B-dul Regele Carol nr. 10 (fostul Tinereții), după următorul program:
Publicat in Social
Sărbătorirea celor mai longevivi cetățeni ai orașului nostru
01 Martie 2005
Ca urmare a inițiativei muni­ci­palității de a-i serba pe cei mai lon­gevivi cetățeni ai orașului nostru, până în momentul de față s-au înscris 40 de persoane cu vârste de peste 90 de ani și 5 cupluri cu mai mult de 50 de ani de căsnicie, a anun­țat viceprimarul Adrian Orza. Una dintre doamnele înscrise a împlinit deja venerabila vârstă de 100 de ani.

Astfel, municipalitatea le va aniversa pe aceste persoane, la se­diul Primăriei Municipiului Timi­șoara, în Sala de Consiliu, ocazie cu care li se vor înmâna diplome de “seniori” ai Timișoarei.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13846705