Agenda sportivă Luna martie 2005
01 Martie 2005
Consilierii locali au aprobat participarea Consiliului Local al Municipiului Timișoara în calitate de finanțator la diverse manifestări sportive, astfel:
Competiția “Campionatul Național de cadeți la volei feminin și masculin” orga­nizată de Clubul Sportiv Școlar Bega în perioada martie - aprilie 2005 (20.000.000 lei).
Competiția “Campionatul Național”,organizată de Clubul Sportiv Uniunea Timișoreană de Karate în perioada 05 - 06.03.2005 (40.000.000 lei).
Publicat in Sport
Reprezentant în Consiliul Director la Poli
01 Martie 2005
La propunerea primarului Gheorghe Ciuhandu, consilierii locali au validat desemnarea viceprimarului Adrian Orza în calitate de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Timișoara în cadrul Consiliului Director al Clubului Sportiv “Fotbal Club Universitar Politehnica Timișoara”.
Publicat in Sport
Comunicatele Primăriei Timișoara pe telefonul mobil
01 Martie 2005
Primăria Municipiului Timișoara oferă celor interesați un nou serviciu: citirea comunicatelor de presă emise de municipalitatea timișoreană, direct de pe telefonul mobil, a anunțat viceprimarul Adrian Orza.

Adresa de acces de pe telefonul mobil pe portalul Primăriei Mu­ni­cipiului Timișoara este http://wap.primariatm.ro și conține informații de contact a Primăriei Timișoara și un meniu din care se pot selecta trei pagini ce conțin:
Publicat in www.primariatm.ro
Întâlnire cu participanții forumului de discuții de pe www.primariatm.ro
01 Martie 2005
În cursul după-amiezii de 24 februarie, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Timișoara a avut loc o întâlnire între viceprimarul Adrian Orza și participanții activi ai forumului de discuții, de pe site-ul Primăriei Timișoara, www.primariatm.ro.

La discuții au fost invitați să participe și responsabili ai Direcției Edilitare care au răspuns întrebărilor participanților: Ioan Zubașcu - șef Serviciu Energetic, Ioan Ganciov - șef Serviciu Transport și Rețele Publice, Marian Eperieș - șef Birou Ecologie Urbană și Culiță Chiș - Biroul Infrastructura în Transport.
Publicat in www.primariatm.ro
Afișarea votului exercitat de consilierii locali în ședințele de plen
01 Martie 2005
Din dorința de a asigura transparența actului de decizie la nivelul Consiliului Local Timișoara, municipalitatea a pus la punct un soft care permite afișarea votului exercitat în ședințele de plen, ne-a anunțat viceprimarul Adrian Orza.

Începând cu luna februarie a acestui an, pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara, www.primariatm.ro la secțiunea Hotărâri de Consiliu Local, cei interesați pot urmări modul în care fiecare consilier local a votat în ședința de plen a Consiliului Local.
Publicat in Util
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13846856