Noi servicii la 969
01 Martie 2005
În câteva săptămâni, Primăria Municipiului Timișoara va introduce noi servicii pentru cetățenii care apelează la numărul de telefon 969, Call Center.

Astfel, apelanții vor putea afla informații despre proiectele și hotărârile de consiliu local, date despre nomenclatorul stradal al Timișoarei (denumiri vechi, denumiri noi, cartiere, HCL-uri și HCJ-uri prin care s-a realizat schimbarea denumirii), informații generale privind regiile autonome din subordinea Primăriei Timișoara (activități desfășurate, obiectul de activitate, program, adresa telefon).
Publicat in Util
Eficientizarea circulației
01 Martie 2005
Specialiști din cadrul Primăriei au elaborat recent un studiu privind eficientizarea circulației în aglomerarea urbană Timișoara. Materialul a fost întocmit de Direcția Urbanism, prin Serviciul Planificare Urbană, în colaborare cu Direcția Edilitară a Primăriei. Până în prezent, studiul a fost discutat cu specialiști în domeniul circulației și prezentat mass-media. Materialul a obținut avizul favorabil al Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara.
Publicat in Util
15 ani de la Proclamația de la Timișoara
01 Martie 2005
În luna martie, Societatea Timișoara a organizat sărbătorirea a 15 ani de la Proclamația de la Timișoara, primul document programatic al Revoluției din 1989, care a fost lansată în 11 martie 1990, de la balconul Operei din Timisoara.

În Sala Operei, arhiplină, alături de timișoreni au participat Regele Mihai, președintele României, Traian Băsescu, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu.
Publicat in Societate civilă
Autonomia regională - între perspective istorice și culturale (II)
01 Martie 2005
La rubrica Profil de timișorean, pentru câteva luni, vom avea posibilitatea să descoperim câteva personalități locale, timișoreni prin naștere, devenire, afirmare sau reprezentare: Daniel Vighi, Victor Neumann, Adrian Orza, Adrian Cioroianu, Bodo Barna, Vasile Docea, Toro Tibor, Dumitru Ganț.

Prilejul este o întâlnire, organizată la finalul lunii ianuarie, de către Atelierul Ariergarda și denumită „Autonomia regională - între perspective istorice și culturale”.
Publicat in Profil de timișorean
Curiozități timișorene
01 Martie 2005
Inaugurarea portretului Torok Janos

O festivitate omagială fru­moa­să a avut loc la 4 septembrie 1896 în Sa­la de ședințe a Primăriei. În ședința ex­traordinară a Co­mi­tetului oră­șe­nesc de jurisdicție s-a dezvelit portretul primarului de neuitat al Timișoarei TOROK JANOS. Toți membrii Comitetul oră­șenesc și ai Cor­pului de ofițeri au fost prezenți la această festi­vitate, să-și exprime omagiul față de această persoană impor­tan­tă. Tim­pul cât a func­ționat ca primar al Timi­șoarei, acest oraș a tră­it pri­ma sa pe­rioada de progres eco­no­mic și cul­tural.
Publicat in Istoria orașului tău
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13855900