Lucrări de întreținere a drumurilor
01 Aprilie 2005
Pe perioada de iarnă

Datorită fenomenelor meteorologice intense din perioada de iarnă (ploi, ninsori, îngheț, dezgheț) starea drumurilor suferă un proces de degradare mult mai accentuat în acest interval de timp.

Din acest motiv este necesar a se interveni pentru întreținerea drumurilor prin plombări. Materialul care se poate utiliza în această perioadă pentru întreținerea drumurilor este mixtura asfaltică stocabilă (la rece). Dezavantajul pe care-l constituie aceste lucrări de reparații este că au un caracter provizoriu, iar materialul folosit este mai scump.
Publicat in Edilitar
Condiții moderne de transport
01 Aprilie 2005
Din 6 mai, 50 de noi autobuze, alb-violete vor circula pe străzile Timișoarei. Rolul lor este de a asigura condiții cât mai bune pentru transportul în comun din Timișoara și de a moderniza parcul auto al RATT. Prezentarea către public a acestor autobuze va avea loc în 5 mai în fața stadionului Dan Păltinișan.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Mesaj de Paști
01 Aprilie 2005
Dragi timișoreni,

Ne pregătim să întâmpinăm momentul cel mai important al tuturor credincioșilor: Paștele - misterul pascal. Cea mai sfântă dintre sărbători ne aduce în suflet lumină și înnoirea speranțelor, de fiecare dată. Săptămâna cea mai densă și cea mai importantă din anul bisericesc este Săptămâna Sfântă în care se petrec și se retrăiesc cele mai mari evenimente din istoria mântuirii. Sfintele Paști sunt, mai mult decât orice, o sărbătoare a liniștii sufletești, un prilej de a ne recunoaște greșelile și de a ne reface energiile, pentru a ne continua drumul cu mai multă speranță și încredere. Fie ca praznicul Învierii Domnului să vă lumineze casele și sufletele și să vă fie prilej de bucurii, speranțe de mai bine și numai împliniri.
Sărbători fericite! Hristos a înviat!
Publicat in În loc de editorial
O nouă emisiune de obligațiuni municipale
01 Aprilie 2005
Primăria Municipiului Timișoara a încheiat procesul de selecție de ofertă privind serviciile de investiții financiare în vederea emiterii și vânzării de obligațiuni.

Pentru achiziționarea acestui serviciu, s-au prezentat patru ofertanți: BCR, HVB, Raiffeisen Bank și BRD. Cea mai bună ofertă a prezentat-o Raiffeisen Bank, în cursul zilei de 19 aprilie semnându-se contractul cu această bancă. Municipalitatea estimează că până la finalul lunii mai se vor putea pune în vânzare obligațiunile municipale.
Publicat in Edilitar
Decizii ale Comisiei de Circulație
01 Aprilie 2005
În ultima ședință, Comisia de Circulație a luat câteva decizii privind reglementarea circulației în oraș.

Astfel, solicitarea Asociației de proprietari de pe B-dul Constantin Brâncoveanu nr. 52A de a se monta borne în această zonă, a fost avizată favorabil, comisia decizând că după repararea carosabilului, se va reglementa parcarea și staționarea pe această arteră prin executarea de marcaje pentru staționarea laterală și protejarea spațiului verde prin montarea de borne.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773309