Lucrări de modernizare
01 Aprilie 2005
În această perioadă Primăria Timișoara derulează ample lucrări de modernizare și reparații ale străzilor din orașul nostru, în cadrul proiectului 'Modernizarea infrastructurii rețelelor de transport în comun cu tramvaiul din municipiul Timișoara'.

Aceste de lucrări de investiții cuprind și zona: str. Nemoianu - Bd. Ferdinand - Bd. 16 Decembrie, zonă în care, după finalizarea lucrărilor la linia cale, vor fi executate și lucrări de amenajări stradale.
Publicat in Edilitar
Listele ANL – clarificări
01 Aprilie 2005
În momentul de față, lucrările la blocurile ANL de pe strada Miloia sunt tot sistate. Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost la București, la ministrul Borbely pentru a susține cauza Timișoarei pentru ca Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) să continue lucrările de construcții la blocul de pe strada Miloia.

În continuare facem câteva precizări privitoare la metodologia de acordare a punctajului în cazul celor care au depus dosare în vederea atribuirii unei locuințe în acest program.
Publicat in Edilitar
O nouă înfrățire
01 Aprilie 2005
Primarul Gheorghe Ciuhandu l-a primit pe ambasadorul Peru la București, Excelența Sa Elard Escala, la jumătatea lunii aprilie. Excelența Sa se află pentru prima oară, în calitate oficială, în Timișoara, într-o vizită care a durat trei zile și care a cuprins atât schimburi culturale, cât și întâlniri cu mediul de afaceri timișorean.

La Primăria Timișoara, Excelența Sa a venit cu propunerea concretă ca un oraș din Peru să se înfrățească cu Timișoara. Orașul vizat este Arequipa, care are trăsături similare Timișoarei: centru economic, oraș universitar, centru al relațiilor de colaborare cu orașele din țările învecinate, fiind al doilea oraș ca mărime din Peru.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită japoneză
01 Aprilie 2005
În cursul lunii aprilie, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire cu o delegație de la ambasadei Japoniei la București, condusă de Excelența Sa, ambasadorul Japoniei, Naotoshi Sugiuchi.

În cadrul dis­cuțiilor, Excelența Sa a prezentat proiectele Japoniei, derulate în Ro­mânia, în domeniul infrastructurii. De asemenea, oas­petele nipon a apreciat că interesul companiilor ja­po­neze pentru țara noastră este tot mai mare, în contextul apropiatei integrări a României în Uniunea Euro­pea­n ă.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Schimb de experiență
01 Aprilie 2005
În 14 aprilie 2005, o importantă delegație din Belgrad a fost primită la Primăria Timișoara. Vizita a fost organizată prin intermediul International Republican Institute (IRI) și a fost un schimb de experiență între municipalitatea timișoreană și cea belgrădeană.

Delegația a fost primită de viceprimarul Adrian Orza și i-a avut în componență pe: Zeljko Ozegovici, președintele municipalității din Belgradul Nou, Spomenka Ciric, vicepreședinte, Darko Misic, consilier local, Djodje Popac, Nebojsa Radinovic, din Primăria Belgrad, Srdjan Malijkovic, managerul Agenției Locale de Dezvoltare Economică, Jelena Bojovic și Mihajlo Pavicevic din partea IRI.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662299