Oportunități de investiții
01 Aprilie 2005
În data de 21 aprilie 2005, s-a desfășurat la Viena, o prezentare găzduită de Raiffeisen Zentralbank Austria (RZB), Piețe ale Datoriilor de Capital, denumită Oportunități de Investiții în Europa de Sud Est. Scopul întâlnirii a fost de a crea o platformă de participanți de marcă din domeniu care acționează în regiunea Europei de Sud-Est.

Din partea Primăriei Timișoara, la eveniment au participat viceprimarul Adrian Orza și directorul economic Adrian Bodo.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Colaborare româno-sârbă
01 Aprilie 2005
În 18 aprilie 2005, primarul Gheorghe Ciuhandu a primit o delegație din Serbia, condusă de primarul din Zrenjanin, Goran Knezevic. Din delegație au mai făcut parte: Dragan Vujovic, Biljana Jovanovic și Bojan Ljutic de la Departamentul de Planificare Strategică de la Primăria din Zrenjanin.

Scopul vizitei a fost identificarea unor modalități concrete de colaborare între incubatorul de afaceri software timișorean și cel din Zrenjanin.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Expoziție de turism la Szeged
01 Aprilie 2005
La începutul acestei luni, la Szeged a avut loc o expoziție internațională de turism, la care a fost invitată să participe și Timișoara, în calitate de oraș înfrățit cu Szeged.

Timișoara a fost reprezentată de Infocentrul Turistic al Primăriei, având un stand comun cu Szeged și Darmstadt (Germania), care este oraș înfrățit cu Szeged.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Curățenia de Primăvară Rezultate
01 Aprilie 2005
În perioada 4 – 9 aprilie 2005 s-a desfășurat Campania de Curățenie Generală de Primăvară, atât în partea de nord cât și în partea de sud a municipiului față de Canalul Bega, care a avut ca scop, colectarea de la populație a obiectelor uzate de uz casnic și gospodăresc, mobilier și obiecte sanitare uzate, deșeuri vegetale rezultate din curățirea zonelor verzi și a arborilor de pe domeniul public.

In urma bilanțului efectuat la încheierea perioadei de desfășurare a campaniei, s-a constatat că, s-a colectat, transportat și depozitat la rampa Parța – Șag cantitatea de 1.166.327 kg deșeuri. Acțiunea a continuat și în perioada 11-16 aprilie 2005 pentru efectuarea unor retușuri întrucât s-a constatat ca unii cetățeni au mai scos și depozitat deșeuri și după ce s-a efectuat colectarea în zonele în care locuiesc.
Publicat in Cotidian
Prinderea câinilor vagabonzi
01 Aprilie 2005
În ultima perioadă de timp, s-a acționat de către SC DANYFLOR SRL, pe raza municipiului Timișoara, pentru prinderea și transportul în adăposturi a câinilor vagabonzi și fără stăpân, cu trei echipaje, după un program prestabilit. Municipiul Timișoara a fost împărțit în 12 sectoare plus zona centrală.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677801