Amplasarea teraselor comerciale sezoniere
01 Aprilie 2005
Primăria Timișoara a stabilit condițiile în care pot fi amplasate terasele comerciale sezoniere pe raza municipiului nostru, în conformitate cu planul Urbanistic General al Municipiului Timișoara, a anunțat viceprimarul Dorel Borza.

În Piața Unirii aceste construcții sezo­niere vor putea fi amplasate de-a lungul fațadelor, cu un amplasament de maxim 10 metri față de acestea, iar în Cartierul Cetate acest amplasament va fi de maximum 2 metri pentru a permite un flux auto de minimum 2,8 metri. În restul orașului va fi posibilă amplasarea acestor terase și prin ocuparea spațiului verde dintre trotuar și carosabil dar numai cu condiția obținerii tuturor avizelor legale necesare.
Publicat in Edilitar
Vizită în cadrul proiectului de reabilitare a clădirilor istorice
01 Aprilie 2005
In perioada 7 – 8 aprilie 2005, o delegație din partea KfW (Banca de Dezvoltare a Guvernului Germaniei), compusă din experții Verena Pfeiffer și Johanna Kotowski, a efectuat o vizită de lucru la Primăria Timișoara, în cadrul intenției municipalității de reabilitare a clădirilor istorice din Timișoara, fiind primiți de primarul Gheorghe Ciuhandu.
Publicat in Arhitectura
Seniorii în școli
01 Aprilie 2005
Consiliul Seniorilor s-a întâlnit în cursul zilei de 4 aprilie 2005, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoarei, în cadrul întâlnirii trimestriale, în plen, a tuturor comisiilor. În perioada scursă de la ultima întâlnire în plen, de la începutul lunii februarie, s-au mai înscris 15 seniori.
În cursul ședinței, s-au prezentat noi proiecte ale comisiilor Consiliului Seniorilor, pentru următoarea perioadă de timp.
Publicat in Social
Emisiune radio
01 Aprilie 2005
Pentru ca bătrânii care au diverse probleme pe care nu știu sau nu le pot rezolva să ni se poată adresa solicitându-ne ajutorul, am reușit să obțin un mic spațiu în cadrul emisiunii „Vârsta a treia” de la Radio Timișoara, pentru a crea o punte de comunicare între ei și noi. Orice persoană în vârstă poate suna direct în emisiune, la numerele de telefon 20.45.45 sau 49.35.45 ca să spună cu ce problemă se confruntă (juridică, medicală, neputință fizică sau pur și simplu pentru că se simte prea singur și izolat).
Publicat in Social
CAMPANIA 1%
01 Aprilie 2005
Conform prevederilor Codului Fiscal (Legea 571/2003), “Contribuabilii persoane fizice pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 1% din impozitul pentru venitul anual datorat pentru sponsorizarea entităților non-profit care funcționează conform Ordonanței Guvernului 26/2000”.
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678111