Bilanț la doi ani de înființare
01 Aprilie 2005
Până la 1 aprilie 2005, Comisia de negociere, înființată în martie 2003, în baza Legii nr. 550/2002 privind vânzarea spațiilor cu altă destinație decât cea de locuit, a vândut 333 de spații, dintre care 51 cu plata integrală și 282 cu plata în rate, a anunțat președintele comisiei, viceprimarul Adrian Orza.

Valoarea totală a spațiilor vândute este de 427.235.435.020 lei. Acești bani au rezultat din avansul de 25% din prețul spațiului, pe care proprietarii trebuie să-l achite și din sumele care au fost încasate integral. Rata totală lunară pe care noii proprietari ai spațiilor trebuie să o achite către bugetul local este de 7,7 miliarde de lei.
Publicat in Edilitar
Noutăți pe www.primariatm.ro
01 Aprilie 2005
Cei interesați pot urmări, pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara lucrările la drumuri care se desfășoară, în acest moment în orașul nostru, la secțiunea „Lucrări la drumuri”. Secțiunea cuprinde lista străzilor unde se efectuează lucrări, perioada de desfășurare și firma care execută aceste lucrări.
Publicat in www.primariatm.ro
Înființarea Poliției Comunitare
01 Aprilie 2005
Cu 23 de voturi pentru, nici unul împotrivă și nici o abținere, consilierii locali au votat înființarea Poliției Comunitare, ca direcție în cadrul aparatului propriu de specialitate al Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

In conformitate cu prevederile art. 4 din Legea nr. 371/2004 privind înființarea, organizarea și funcționarea Poliției Comunitare, prin hotărâre a Consiliului Local s-a înființat Poliția Comunitară.
Publicat in Servicii publice
DCMT: Euro-regiunea viitorului
01 Aprilie 2005
În data de 20 aprilie, la sediul Primăriei Timișoara, Fundația Friedrich Ebert a lansat studiul: Dezvoltarea economică în Euro-regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa. La ce ne putem aștepta și ce este de făcut.
Publicat in Societate civilă
Autonomia regională - între perspective istorice și culturale (III)
01 Aprilie 2005
La rubrica Profil de timișorean, pentru câteva luni, vom avea posibilitatea să descoperim câteva personalități locale, timișoreni prin naștere, devenire, afirmare sau reprezentare: Daniel Vighi, Victor Neumann, Adrian Orza, Adrian Cioroianu, Bodo Barna, Vasile Docea, Toro Tibor, Dumitru Ganț.

Prilejul este o întâlnire, organizată la finalul lunii ianuarie, de către Atelierul Ariergarda și denumită „Autonomia regională - între perspective istorice și culturale”. Vă prezentăm în continuare discuțiile purtate în aceea frumoasă și friguroasă sâmbătă de final de ianuarie, în spațiul fermecător al librăriei Joc secund, urmare a numărului trecut.
Publicat in Profil de timișorean
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662143