Numărul 30
05 Mai 2005
Numărul 30
Publicat in 2005
Respectul față de lege – respectul față de noi înșine
27 Mai 2005

Ne mândrim cu faptul că Timișoara este un oraș european. Ne place să le spunem prietenilor din alte orașe sau invitaților din străinătate care sunt realizările Timișoarei. Și chiar avem cu ce să ne mândrim.

Din păcate, însă, unii dintre concetățenii noștri își fac un titlu de glorie din a distruge și a vandaliza munca celorlalți. De a distruge cu brutalitate ce încearcă ceilalți să construiască.

Așa se întâmplă cu wc-urile publice, cu infochioșcurile și chiar cu mușcatele din ghivecele amplasate pe domeniul public. Ce pedeapsă poate primi un om care vandalizează o toaletă publică, la doar patru zile de la darea ei în folosință? Sau unul care fură flori? Sau distruge coșuri de gunoi? Sau sparge cu bestialitate infochioșcul din Gara de Nord?

Publicat in În loc de editorial
City Net – orașul de mâine
30 Mai 2005
Cum ar fi ca, în câțiva ani, fiecare locuință din Timișoara să fie conectată la cablu cu fibră optică care să permită fiecărui timișorean posibilitatea de a se conecta la ce rețea de telefonie, internet sau televiziune prin cablu dorește, fără să plătească costuri suplimentare? Ei bine, acest proiect este chiar posibil – poartă numele de CityNet și Guvernul României caută un oraș pentru implementarea proiectului pilot.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Bani germani pentru refacerea fațadelor timișorene
30 Mai 2005
Vineri, 20 mai 2005, o delegație din partea guvernului german a vizitat Timișoara, în scopul discutării stadiului de implementare a proiectului Piața de Gros și a prezentării rezultatelor negocierilor interguvernamentale româno-germane din perioada 18-19 mai 2005 de la București.
Publicat in Cotidian
Autobuze noi în Timișoara
30 Mai 2005
De luna aceasta, pe străzile Timișoara circulă 50 de autobuze noi, marca Mercedes. Ele înlocuiesc, în mare parte parcul auto al RATT-ului, care avea circa 80 de autobuze vechi. Dintre vechile autobuze, jumătate vor fi păstrate pentru cazul în care se strică vreunul nou sau intervine vreo situație neplăcută. Restul vor fi supuse unei proceduri de casare în urma căreia fie vor fi scoase la vânzare, fie vor fi dezmembrate piesele și date la fier vechi.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851979