Modificări în circulația mijloacelor de transport
29 Iunie 2005
Din 19.06.2005, se efectuează lucrări la linia cale în zona străzii Drubeta și se închide total circulația pe podul Mihai Viteazul.
Publicat in Edilitar
Luna iunie pe scurt
29 Iunie 2005
Inspectorii Serviciului Urbanism Comercial împreună cu efective ale grupării mobile de jandarmi au efectuat controale privind comerțul pe str. C. Brâncoveanu, platou Piața Doina, platou Dâmbovița, b-dul Gen. I. Dragalina.
Publicat in Util
Curiozități timișorene
29 Iunie 2005
Oficiul Poștal timișorean, la în­ceputurile lui a funcționat și în Spitalul Orășenesc Civil (azi, Spi­talul Dermatologic din strada Mă­rășești). O dovadă e și faptul că stra­da de azi, Victor Vlad Dela­ma­rina în anul 1859 s-a numit Post­gas­se - Strada Poștei.
Publicat in Istoria orașului tău
Reuniunea celor două consilii locale Timișoara - Szeged
29 Iunie 2005
Întâlnirile celor două consilii locale sunt deja o tradiție. O tradiție care a început în 2003 când Consiliul Local din Szeged a făcut o vizită la Timișoara, iar Consiliul Local Timișoara s-a deplasat la Szeged. O astfel de întâlnire a avut loc și luna aceasta, când la Szeged, alături de primarul Gheorghe Ciuhandu, au participat consilierii locali timișoreni, la ședința festivă a celor două consilii locale reunite.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Sesizări/Răspunsuri
29 Iunie 2005
Siliman Elena Problema: Pe str. Liviu Re­breanu bl.2/3, sc. B (lângă ma­ga­zinul Profi ) au fost efectuate să­pături, iar reparațiile au fost rea­lizate superficial. De asemenea, există o groapă în mijlocul străzii, care provoacă trepidații asupra blocului și zgomote mari la tre­cerea mașinilor.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677810