Timișoara, mereu în avangarda țării
30 Septembrie 2005
Timișoara se schimbă. Cu fiecare zi care trece, chiar cu fiecare oră, ceva nou apare în orașul nostru. Se face ceva în plus, se repară ceva, se înfrumusețează altceva, se adaugă ceva nou.

Aceasta este Timișoara de câțiva ani. Nu este ușor, dar, împreună cu timișorenii, am reușit să facem ca despre orașul nostru să se vorbească doar în termeni elogioși. Aceasta, din păcate, doar în afara Timișoarei și în afara țării. În timp ce aici, din diverse interese economice și politice, suntem criticați pentru orice facem - indiferent că este bine sau rău - sau nu facem, în timp ce aici sunt unii care încearcă să încetinească ritmul transformărilor, atunci când mergem în alte orașe vedem invidia celor care află că suntem din Timișoara.
Publicat in În loc de editorial
Sistemul Telpark - peste o mie de locuri de parcare pentru Timișoara
30 Septembrie 2005
Sistemul Telpark a fost, încă din campania electorală de anul trecut, cel mai fierbinte subiect de discuție pentru candidații la funcția de primar al orașului, care, aproape cu toții, au promis desființarea lui.
Publicat in Servicii publice
Verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale
30 Septembrie 2005
Inspectorii Serviciului Urbanism Comercial din Primăria Municipiului Timișoara au efectuat un control în ve­derea verificării modului de desfă­șurare a activităților comerciale.
Publicat in Cotidian
Acțiuni de ridicare a câinilor vagabonzi
30 Septembrie 2005
În cursul lunii august 2005 au continuat, după programul prestabilit, acțiunile de ridicare a câinilor vagabonzi și fără stăpân de pe raza municipiului Timișoara în vederea transportului acestora în adăposturi.
Publicat in Mediu Urban
Lucrări de reparații și investiții la unitățile de învățământ
30 Septembrie 2005
Și anul acesta, Primăria Municipiului Timișoara continuă programul de reparații și investiții la unitățile de învățământ de pe raza orașului nostru.
Publicat in Patrimoniu
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677973