Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
07 Octombrie 2005
La Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Calea Lipovei nr. 44, au fost sărbătoriți, conform tradiției aniversații acestei luni: Vețu Rodica (82 de ani), Stroe Elena (75 de ani) și Feier Ion (70 de ani).
Publicat in Social
Înfrățire Timișoara - Palermo
07 Octombrie 2005
Relațiile dintre Timișoara și Palermo s-au dezvoltat pe baza legăturilor tradiționale de prietenie și colaborare existente între cele două comunități.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Zonarea municipiului în vederea stabilirii nivelului taxelor și impozitelor
07 Octombrie 2005
Consiliul Local Timișoara a aprobat propunerea executivului Primăriei Timișoara privind încadrarea terenurilor intravilane din municipiul Timișoara pe zone în vederea stabilirii nivelului impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2006.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Declarații de interese pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara
08 Octombrie 2005
Ca urmare a unei discuții avute cu reprezentanții Asociației ProDemocrația, în care s-a solicitat de către aceștia publicarea pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara (www.primariatm.ro) a declarațiilor de interese ale aleșilor locali, chiar dacă legea nu prevede acest lucru, aceste documente au fost introduse pe www.primariatm.ro.
Publicat in www.primariatm.ro
Transparența actului de decizie la Consiliul Local Timișoara
08 Octombrie 2005
Din dorința de a asigura transparența actului de decizie la nivelul Consiliului Local Timișoara, municipalitatea a pus la punct un soft care permite afișarea votului exercitat în ședințele de plen.
Publicat in www.primariatm.ro
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 13.07.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13779784