Timișoreana investește în Piața Traian
12 Noiembrie 2005
În 25 noiembrie 2005, primarul Gheorghe Ciuhandu împreună cu Dieter Schulze, președintele URSUS Breweries, au semnat un prim contract de sponsorizare prin care compania de bere care produce berea Timișoreana, oferă municipalității timișorene 60.000 USD.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
Infrastructuri pentru mobilitate - Timișoara viitorului
12 Noiembrie 2005
"Metropolis”, o rețea de cercetare promovată de un grup de profesori ai Facultății de Inginerie din cadrul Universității Politehnice din Milano, a organizat între 10 și 24 septembrie, la Lecco în Italia, un workshop internațional de arhitectură și design.
Publicat in Proiecte importante ale municipalitatii
"Timișoara este floarea de la butonieră a relațiilor româno-italiene”
16 Noiembrie 2005
La doar câteva zile după ce și-a depus scrisorile de acreditare la președinție, Excelența Sa Daniele Mancini, noul ambasador al Italiei la București, a venit în prima sa vizită în țara noastră, la Timișoara, unde a avut o întâlnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Avizarea diverselor lucrări de construcții
20 Noiembrie 2005
Serviciul Administrare Mediu Urban a avizat de la începutul anului, peste 750 Avize de Principiu pentru diverse lucrări: construcții de case, împrejmuiri, garaje, accese, balcoane, alte construcții noi etc.
Publicat in Patrimoniu
Reamenajarea spațiilor verzi și reabilitarea monumentelor istorice
21 Noiembrie 2005
Primăria Timișoara a demarat lucrări de reamenajare a spațiilor verzi și de reabilitare a monumentelor istorice din Timișoara, într-o nouă concepție, aplicând principiile armoniei, unității, proporționalității, echilibrului și contrastelor.
Publicat in Mediu Urban
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13770769