Un nou loc de joacă la Grădinița PP nr. 36
27 Mai 2006
În vederea asigurării unor condiții cât mai bune de studiu și de petrecere a timpului, municipalitatea continuă derularea programului de reamenajare a spațiilor destinate recreerii copiilor, din incinta instituțiilor de învățământ.
Publicat in Patrimoniu
Activități ale Poliției Comunitare
27 Mai 2006
În ultima perioadă, Direcția Poliția Comunitară și-a orientat activitatea pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zonele și locurile stabilite prin Planul pentru ordine și siguranță publică a municipiului Timișoara, dirijând efectivele în zona centrală.
Publicat in Servicii publice
Parcurile orașului Timișoara în decursul anilor
27 Mai 2006
Parcul a fost înființat în anul 1850, de către Guvernatorul Voi­vodinei și Serbiei și al Banatului Timișan, Contele Coronini și avea o suprafață de 40.600 metri pătrați.
Publicat in Istoria orașului tău
Propuneri legislative pentru persoanele rămase fără locuință în urma restituirii locuințelor preluate în mod abuziv în perioada regimului totalitar communist
28 Mai 2006
Primăria Municipiului Timișoara a înaintat mai multe propuneri pentru elaborarea Proiectului de Lege privind protecția persoanelor rămase fără locuință în urma restituirii locuințelor preluate în mod abuziv în perioada regimului totalitar comunist. Vă prezentăm mai jos care sunt aceste propuneri și care este situația actuală în momentul de față.
Publicat in Respectarea legii
Lucrări rutiere - Centrul de Radioterapie cu Energii Înalte
28 Mai 2006
Primăria Timișoara a contribuit la deschiderea Centrului de Radioterapie cu Energii Înalte și prin realizarea unui drum de acces și a unei parcări.
Publicat in Patrimoniu
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677570