Pentru timpul liber al copiilor pe Aleea Cristalului
28 Mai 2006
Pentru a răspunde solicitărilor cetățenilor din zonă și Consiliului Consultativ de Cartier, s-a amenajat un loc de joacă și agrement pentru copii, pe amplasamentul situat pe Aleea Cristalului pe o suprafață de 600 metri pătrați.
Publicat in Patrimoniu
Vandalizarea spațiilor verzi
28 Mai 2006
Într-o perioadă scurtă de timp, respectiv în decurs de o săptămână au avut loc mai multe evenimente neplăcute cum ar fi vandalizarea locurilor de joacă, distrugerea plantelor, furturi de material dendrologic, deteriorarea și distrugerea de mobilier urban (coșuri de gunoi, bănci, pergole), distrugerea spațiilor verzi prin călcarea acestora cu mașini, amplasarea de depozite de materiale și construcții improvizate.
Publicat in Mediu Urban
Noi acte normative în domeniul asistenței sociale
28 Mai 2006
Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, din subordinea consiliului local, își propune vă prezintă din această lună informări periodice cu privire la principalele acte normative din domeniul asistenței sociale, care intră în vigoare și se vor aplica pe parcursul anului 2006.
Publicat in Social
Distribuția laptelui praf pentru luna iunie
28 Mai 2006
Activitatea de distribuire a laptelui praf pentru Timișoara se desfășoară la sediul de pe str. Simion Băr­nuțiu bl. 11A. Pentru luna iunie, laptele praf se distribuie în intervalul 15-30.06.2006.
Publicat in Social
Trecerea Complexului Sportiv Bega și a Sălii Olimpia în domeniul public al Timișoarei
28 Mai 2006
Consiliul Local Timișoara a votat cu unanimitate de voturi, în ședința extraordinară din 2 mai 2006, două hotărâri de consiliu care privesc înaintarea către Guvernul României a propunerii de emitere a unei Hotărâri de Guvern privind transmiterea imobilului teren cu Complex Sportiv Bega și a imobilului teren intravilan cu Sala Polivalentă Olimpia din proprietatea publică a Statului Roman și din administrarea Direcției pentru Tineret și Sport Timiș, în domeniul public al municipiului Timișoara și în administrarea Consiliului Local Timișoara.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833466