Comisia de ordine publică
29 Iunie 2006
În conformitate cu prevederile Legii nr. 371/2004 privind Poliția Comunitară este necesară constituirea unei comisii locale de ordine publică, cu rol consultativ, la nivelul municipiului.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Tinerii consilieri la ora bilanțului
29 Iunie 2006
La 9 luni de la constituire, Consiliul Local al Tinerilor Timișoara a prezentat un raport al activităților pe care componenții consiliului, elevi ai liceelor timișorene, le-au derulat în această perioadă.
Publicat in Democrație participativă
Proiectul cultural "Timișoara - Mica Vienă"
29 Iunie 2006
Piața Unirii va găzdui și în cursul lunii iulie spectacole, expoziții, piese de teatru, concerte, într-un proiect cultural ce durează până la jumătatea lunii septembrie.
Publicat in Cultură si timp liber
Un campion pentru oraș
29 Iunie 2006
Tânărul Flavius Biea a obținut cel de-al doilea titlu european de cadeți consecutiv. Boxerul este și campion al lumii en-titre, trofeu pe care și-l va apăra în luna august la mondialele din Turcia, fiind șanse mari să și-l păstreze.
Publicat in Sport
O nouă emisiune de obligațiuni
30 Iunie 2006
Emisiunea de obligațiuni pe care Primăria Timișoara o va realiza este, ca valoare, cea mai mare, de pe piața locală de capital, reprezentând cea mai mare finanțare pe care o municipalitate o atrage.
Publicat in În loc de editorial
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13760114