Timișoara în anul 1905 - Iosefin
27 Iulie 2006
Pornind din Gara de Nord, pe Bulevardul General Ion Dragalina, traversăm canalul Bega pe podul Ștefan cel Mare, în partea stângă întâmpinându-ne impozantul Palat Ancora ce-și datorează numele vechiului restaurant Ancora de Aur ce a funcționat la parterul casei pe care s-a ridicat Palatul Ancora în preajma anului 1900.
Publicat in Istoria ilustrată a Timișoarei
Un nou pod în Timișoara - Podul Bobâlna
29 Iulie 2006
Necesitatea realizării de poduri peste canalul Bega a constituit o permanentă preocupare pentru autoritățile locale, încă de la începutul secolului XX.
Publicat in Edilitar
Despre Podul Napoleon
29 Iulie 2006
"Porțiune din Bega văzută de pe Podul Napoleon", așa începe povestea Podului Napoleon din Timișoara. Atunci când am primit această vedere, am dorit să cunosc locul unde a fost acest pod.
Publicat in Istoria orașului tău
Știri sportive
29 Iulie 2006
Antrenorul care a pregătit echipa de lângă Gara de nord în returul campionatului trecut a fost în această vară la un pas de a prelua o echipă de primă ligă, pe FC Vaslui.
Publicat in Sport
Despre prezent și viitor - proiectul ISPA
29 Iulie 2006
Cu câteva modernizări tehnologice, stația de epurare proiectată de Stan Vidrighin a făcut față extinderii orașului, funcționând fără întrerupere timp de aproape un secol. A venit însă timpul unei noi investiții pentru viitor.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13861556