Investiții pentru Timișoara
29 Noiembrie 2006
Sondajele de opinie realizate în ultimul an ne-au arătat că una dintre cele mai grave probleme sesizate de timișoreni este lipsa locurilor de parcare. Peste 70 la sută dintre cetățeni o văd ca pe o problemă stringentă a orașului.
Publicat in În loc de editorial
Consiliul Consultativ Circumvalațiunii
29 Noiembrie 2006
Continuăm publicarea articolelor care vizează descrierea proiectelor de investiții, pe care municipalitatea timișoreană le are pentru 2006, în fiecare cartier al orașului nostru, numărul acesta: zona Consiliului Consultativ de Cartier Circumvalațiunii.
Publicat in Democrație participativă
Ghid informativ pentru cetățeni
29 Noiembrie 2006
Primăria a inițiat și se implică în acțiuni care contribuie la informarea cetățenilor despre rolul și activitatea administrației locale și modalitățile prin care oamenii își pot soluționa problemele și se pot implica în luarea deciziilor.
Publicat in Democrație participativă
Întâlnire a cetățenilor din cartiere
29 Noiembrie 2006
În data de 7 decembrie, începând cu ora 18, la Colegiul Național Bănățean din Timișoara va avea loc ultima întâlnire din acest an a consiliului consultativ de cartier Iosefin-Dâmbovița, convocată la inițiativa președintelui consiliului - Victor Oprițescu.
Publicat in Democrație participativă
4.000 de locuri de parcare
29 Noiembrie 2006
Încă de la înființarea sistemului de parcare Telpark, S.C. Administrarea Domeniului Public S.A. Timișoara, a avut ca principal scop construirea și amenajarea a cât mai multor parcări, respectiv locuri de parcare.
Publicat in Edilitar
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13861516