Plantarea de arbori în Timișoara
21 Aprilie 2007
Mărirea intravilanului și extinderea cartierelor de locuit până la intrarea în comunele limitrofe au adus noi date în abordarea dezvoltării spațiilor verzi.
Publicat in Mediu Urban
Intervenție SALVO
21 Aprilie 2007
Formațiunea de Intervenție Rapidă pe bază de Voluntariat "SALVO” a intervenit la dezafectarea prin tăiere a trei plopi înalți, care erau în pericol de rupere în caz de fenomene meteo periculoase, cu efecte distructive asupra bisericii ortodoxe de pe str. Borzești nr. 1 și a blocurilor din vecinătate.
Publicat in Mediu Urban
Cursuri pentru reabilitarea clădirilor istorice
21 Aprilie 2007
Și anul acesta continuă cursurile de instruire a meseriașilor, firmelor de construcții, arhitecților și inginerilor constructori pe diverse elemente ce vizează reabilitarea clădirilor istorice din Timișoara.
Publicat in Reabilitarea clădirilor istorice
Păstrarea moștenirii arhitecturale
21 Aprilie 2007
După mai bine de 100 de ani de la momentul montării, un balcon de pe strada Eugeniu de Savoya din Timișoara a fost reabilitat pentru a rezista încă o sută de ani.
Publicat in Reabilitarea clădirilor istorice
Deschiderea atelierului de urbanism
21 Aprilie 2007
În prezența primarului Timișoarei și a primarului din Szeged, a consilierilor locali din cele două orașe a avut loc deschiderea festivă a atelierului de urbanism, situat în Palatul Culturii.
Publicat in Reabilitarea clădirilor istorice
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640294