Locuințe pentru tineri și pentru evacuați
05 Mai 2007
Timișoara se confruntă de ani buni cu o criză acută de locuințe. Fără îndoială, cea mai afectată categorie este cea a tinerilor, aceștia fiind de multe ori forțați să stea în chirie la persoane private, să părăsească orașul sau chiar să emigreze.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
"Timișoara - Mica Vienă"
05 Mai 2007
Evenimentele culturale vor continua, în Piața Unirii, și pe parcursul lunii iunie. Vă prezentăm mai jos programul manifestărilor din această lună.
Publicat in Cultură si timp liber
Spectacole la Sighișoara
05 Mai 2007
Teatrul German din Timișoara participă la Săptămâna Culturii Germane de la Sighișoara.
Publicat in Cultură si timp liber
Mai aproape de cetățeni (I)
05 Mai 2007
La sfârșitul anului 2003, preluând modelul localității franceze înfrățite Moulhouse, autoritățile locale au demarat implementarea, în Timișoara, a conceptului de "democrație participativă", constând în înființarea Consiliilor Consultative de Cartier, structuri cetățenești care îi apropie pe timișoreni de administrația locală, cu scopul de a informa și de a primi informații de la cetățenii din categorii diferite de vârstă, sociale și profesionale.
Publicat in Doar o părere...
Potențialele turistice ale Serbiei
05 Mai 2007
Timișorenii au aflat despre cele mai importante evenimente din țara vecină și au avut la dispoziție hărți cu cele mai interesante trasee propuse.
Publicat in Turism
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677565