Dezbateri publice
24 Aprilie 2008
Primăria Timișoara derulează în perioada aprilie-iunie 2008 o serie de dezbateri publice privind impactul pe care activitățile industriale, comerciale, de transport, etc. îl au asupra mediului și a stării de sănătate a populației.
Publicat in Servicii publice
Patrulele pe motoscutere sunt din nou în teren
24 Aprilie 2008
Este verificată situația din intersecții și din parcuri și locuri de agrement cu prioritate pentru siguranța cetățenilor.
Publicat in Respectarea legii
La furat de flori în scuar
24 Aprilie 2008
Au fost prinși de polițiștii comunitari câțiva minori care au rupt peste 300 de lalele din Piața Victoriei și au încercat comercializarea lor în piețele Timișoarei.
Publicat in Respectarea legii
Părinți care au fost amendați
24 Aprilie 2008
Polițiștii comunitari au continuat acțiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică în Timișoara.
Publicat in Respectarea legii
Cei ce încurcă circulația
24 Aprilie 2008
Polițiștii comunitari de la Secția 2 Poliție Comunitară au acționat în zona Pieței Mehala, respectiv pe străzile Lt. O. Balea și G. Ale­xandrescu, unde au fost făcute mai multe sesizări în legătură cu șoferii de autovehicule de mare tonaj, pe care le folosesc pentru transportarea și comercializarea lemnelor de foc, și care staționează voluntar sau par­chează pe domeniul public, încur­când circulația pietonilor și a altor autovehicule.
Publicat in Respectarea legii
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677917