Acțiune ecologică cu “ambasadori” americani
15 Aprilie 2009
Proiectul inițiat de Consiliul Seniorilor și a Consiliilor de Cartier vizează implicarea copiilor în ecologizarea orașului.
Publicat in Servicii publice
Bilanț al curățeniei
15 Aprilie 2009
Retim apreciază actuala campanie de primăvară ca fiind cea mai de succes de până acum.
Publicat in Servicii publice
Taxe pentru eliberarea în regim de urgență
15 Aprilie 2009
Prin hotărâre de Consiliu Local s-a adoptat eliberarea în regim de urgență, contra cost, a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire.
Publicat in Servicii publice
Nereguli
15 Aprilie 2009
Au fost emise 23 de so­mații și au fost aplicate sanc­țiuni con­travenționale. Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara au efectuat controale pentru a verifica respectarea prevederilor Re­­gulamentului de organizare și funcționare a piețelor.
Publicat in Servicii publice
Premii
15 Aprilie 2009
Primăria va participa la selecția proiectelor pentru Premiile Europene în Sectorul Public (European Public Sector Award) - EPSA 2009. Evenimentul de decernare a premiilor pentru aceasta competiție, organizată de Institutul European de Administrație Publică, se va desfășura la începutul lunii noiembrie la Maastricht, în Olanda, sub auspiciile Suediei, care va deține Președinția Consiliului UE.
Publicat in Servicii publice
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640159