Expoziție turistică de promovare
31 Mai 2010
Timișoara își etalează ofertele turistice și culturale la Belgrad.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Întâlnire pe probleme de mediu
31 Mai 2010
Primăria Municipiului Timi­șoara a organizat în data de 28 aprilie 2010, începând la Sala Capitol - Filarmonica Banatul, o întâlnire cu administratorii aso­ciațiilor de proprietari și locatari, președinții consiliilor consultative de cartier.
Publicat in Consiliul Local Timișoara
Răspunsuri la sesizări
31 Mai 2010
Hurmuz Angela, Calea Buziașului, nr. 22 Solicită amenajarea unui parc cu loc de joacă pentru copii în Calea Buziașului sau str. Recoltei. Răspuns: În ceea ce privește solicitarea d-nei Hurmuz Angela, vă informăm că pe data de 26 noiembrie a avut loc licitația de atribuire a servici­ului de întocmire a Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de amenajare a unui loc de joacă la intersecția străzii Mureș cu strada Martir Octavian Țintaru, respectiv a unui spațiu de joacă la intersecția străzii Recoltei cu strada Legumiculturii. După în­tocmirea acestora și aprobarea Studiului de Fezabilitate de către Consiliul Local vor demara lucrările de realizare a acestor spații de joacă.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Curățenia orașului-un obiectiv prioritar
31 Mai 2010
Este de reținut că se pot preda și se preiau gratuit în puncte de colectare unele tipuri de deșeuri.
Publicat in Servicii publice
Aquatim își face simțită prezența în județ
31 Mai 2010
Se realizează o bază de date completă a noilor clienți, pornind de la vechile baze de date din localitățile în care operează.
Publicat in Servicii publice
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640138