Înalte tehnologii
30 Iunie 2010
Primarul Gheorghe Ciuhandu, a primit recent o delegație din partea regiunii fran­ceze Limousin, formată din Gerard Vandenbroucke, vicepreședinte al Con­siliului Regional Limousin, Antonin Nouailles-directorul general adjunct responsabil cu formarea, dezvoltarea culturală și sport din regiunea fran­ceză, prof. Jean-Francois Guenal-re­prezentantul Universității din Limoges, orașul care este capitala pro­­­vinciei.
Publicat in Societate civilă
Inaugurare la Casa Faenza
30 Iunie 2010
Casa Faenza are de acum, o fațadă nouă.
Publicat in Societate civilă
Manifestări
30 Iunie 2010
Primăria Timișoara, alături de o serie de instituții pu­blice locale și reprezentanți ai societății civile, sprijină Cen­trul de Prevenire, Eva­luare și Consiliere Antidrog Timiș, în desfășurarea activităților des­tinate Zilei Internaționale de Luptă împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri.
Publicat in Societate civilă
Aniversarea trimestrială a vârstnicilor
30 Iunie 2010
Beneficiarii s-au bucurat de tortul aniversar și de programul de muzică populară, susținut pentru ei.
Publicat in Social
Proiect european
30 Iunie 2010
În 18.06.2010 la sediul Asociației Femeilor Țigănci “Pentru copiii noștri” a avut loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Romi, activitate or­­ga­nizată în cadrul proiectului “Egalitate prin diferență. Accesul femeilor Rome pe piața muncii”, co-finanțat de Fondul Social European, Investește în oameni!
Publicat in Social
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678086