Investiții Europene
31 Mai 2011
Primăria Municipiului Timișoara are, în fiecare an, un ambițios program de investiții, prin care se realizează dotarea cu utilități a tuturor cartierelor, modernizarea arterelor de circulație, amenajarea parcurilor, locurilor de joacă, modernizarea spitalelor și a unităților de învățământ, asigurarea transportului public civilizat și altele.
Publicat in În loc de editorial
Timișul, cel mai valoros județ
31 Mai 2011
Econtext a realizat o analiză în care prezintă valoarea economică a fiecărui județ din România, după cum este estimată de Comisia Națională de Prognoză (CNP) pentru acest an.
Publicat in Util
Prima bibliotecă publică din Imperiu a fost la Timișoara
31 Mai 2011
În cadrul demersului Municipiului Timișoara de a candida pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, Primăria Municipiului Timișoara organizează diverse acțiuni menite să promoveze orașul nostru ca un oraș cultural și să promoveze în rândul timișorenilor (și nu numai) ideea susținerii orașului nostru.
Publicat in Cultură si timp liber
Sprijin britanic pentru Capitală Culturală Europeană
31 Mai 2011
În perioada 9-11 mai 2011 s-a aflat la Primăria Timișoara o delegație din orașul înfrățit Nottingham, în baza HCL nr. 25/2011 privind aprobarea colaborării Municipiului Timișoara cu Ambasada Marii Britanii în România în vederea implementării proiectului “Dezvoltarea economică durabilă pe baza industriilor de înaltă tehnologie, a informaticii, telecomunicațiilor și serviciilor creative (Technopole)”, proiect al Direcției Dezvoltare.
Publicat in Cultură si timp liber
Terenuri pentru construcția de locuințe pentru tineri
31 Mai 2011
Ministerul Apărării Naționale a predat municipalității bunuri imobile din fostele unități militare.
Publicat in Cotidian
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13770816