Aniversarea centenarului Retim
31 Mai 2011
Retim împlinește o sută de ani de când e în slujba comunității.
Publicat in Servicii publice
Anunț public
31 Mai 2011
Municipiul Timișoara anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către ARPM Timișoara de a se efectua evaluarea impactului asupra mediului și a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extindere linie cale de tramvai Timișoara - comuna Moșnița Nouă, Programul Operațional Regional POR 2007 - 2013, Axa 1” propus a fi amplasat în Timișoara – Moșnita Nouă – Moșnița Veche, jud. Timiș.
Publicat in Servicii publice
Selecție de oferte
31 Mai 2011
Au fost publicate pe site-ul primariatm.ro Caietul de sarcini privind selecția partenerului și negocierea contractului de asociere în participațiune pentru realizarea și exploatarea de parcări publice, modelul Contractului de asociere în participațiune, precum și Lista străzilor adiacente fiecărei parcări nou construite.
Publicat in Servicii publice
Anunț public
31 Mai 2011
Primăria Municipiului Timișoara anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către A.R.P.M Timișoara de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modernizare Parc Lidia”, amplasat în localitatea Timișoara, Zona Girocului, județul Timiș.
Publicat in Servicii publice
Anunț public
31 Mai 2011
S.C. AQUATIM S.A., titular al proiectului “Reabilitare conductă de apă existentă și branșamente pe str. Aurel Cosma - Municipiul Timișoara”, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, de către ARPM Timișoara, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului și a evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată.
Publicat in Servicii publice
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640137