Răspunsuri la sesizări
25 Iulie 2011
Szilard Arpad Nicolae, b-dul Liviu Rebreanu, nr. 3/2, ap. 11 Propune ca taximetriștii să nu mai staționeze în fața magazinului Profi din calea Șagului pentru că obturează accesul în parcarea de la Profi și în stația firobuzului 33. Răspuns: Staționarea vehiculelor în stația mijloacelor de transport ale R.A.T.T. este interzisă prin indicatoare rutiere specifice. Consilierii serviciului nostru și de altfel și agenții Poliției Locale întreprind periodic controale în această zonă în vederea sancționării taximetriștilor care nu respectă prevederile Hotărârilor Consiliului Local aflate în vigoare.
Publicat in Răspunsuri la sesizări
Cele mai frumoase lucrări din campania "Pe jos orașul se vede mai frumos!"
25 Iulie 2011
În calitate de partener al proiectului "PIMMS TRANSFER", Municipiul Timișoara a desfășurat în iunie 2011 o campanie școlară sub sloganul "Pe jos orașul se vede mai frumos!".
Publicat in Ziua Timișoarei 2011
Premii de la sistemul Tpark
25 Iulie 2011
Administrarea Domeniului Public (ADP) Timișoara și firma Piconet i-au premiat pe șoferii care au folosit cel mai des sistemul Tpark, de plată a parcării prin intermediul telefonului mobil. Sistemul se aplică atât la Timișoara, cât și la Oradea.
Publicat in Cotidian
Un nou parc pentru timișoreni
25 Iulie 2011
Parcul Carmen Sylva este situat în Cartierul Elisabetin, limitrof liniei de tramvai, fiind atestat cu acest nume în planul orașului încă din 1936. În perioada comunistă, denumirea parcului a fost schimbată în Parcul Doina, această denumire fiind păstrată până în 2007 când s-a revenit la denumirea istorică veche – Parcul Carmen Sylva.
Publicat in Cotidian
Locatarii trebuie să mențină coșurile în bună stare, pentru a evita incendiile
25 Iulie 2011
Locatarii trebuie să mențină coșurile în bună stare, pentru a evita incendiile.
Publicat in Patrimoniu
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677969