Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

REFERITOR LA CIMITIRELE CALEA ŞAGULUI ŞI CALEA BUZIAŞULUI

ÎNCEPÂND CU DATA DE 29.01.2020 PROGRAMĂRILE ÎNHUMĂRILOR ŞI PRELUNGIRILE CONCESIUNILOR LOCURILOR DE VECI DIN ACESTE CIMITIRE, SE VOR ELIBERA NUMAI DE CĂTRE ADMINISTRATORII ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMIŞOARA.
    
PENTRU PROGRAMAREA UNEI ÎNHUMĂRI SUNT NECESARE URMĂTOARELE ACTE:
1.ADEVERINȚA DE ÎNHUMARE-ORIGINAL 
2.CERTIFICAT DE DECES-COPIE
3.CARTE DE IDENTITATE A CONCESIONARULUI LOCULUI DE VECI-COPIE
4.NOTĂ DE CONCESIONARE A LOCULUI DE VECI ELIBERATĂ DE CĂTRE ADMINISTRATORII ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMIŞOARA
    
PLATA PENTRU SERVICIILE DE ÎNHUMARE SE ACHITĂ LA SEDIUL DE PE STR. 3 AUGUST 1919, NR. 17, DUPĂ ELIBERAREA (de către administrator) A NOTEI DE CONCESIONARE, CU ACTELE MENȚIONATE MAI SUS.  PENTRU PLATĂ SE POATE PREZENTA FAMILIA SAU SOCIETATEA DE POMPE FUNEBRE.

ATENȚIE
Nu se înhumează în aceste cimitire, decât după ce se prezintă actele cu plata serviciilor de înhumare la administratorii cimitirelor:
1.Bosioc Dimitrie – administratorul cimitirului din Calea Şagului
2.Brumar Petru – administratorul cimitirului din Calea Buziașului
    
Pentru orice nelămuriri, sesizări sau alte solicitări referitoare la aceste cimitire, vă solicităm să contactați doar administratorii cimitirelor menționați mai sus.     
Orice altă programare pentru  înhumarea persoanelor decedate în aceste cimitire, făcută de altă persoana este ilegală și nu va fi luată în considerare.

PROGRAMUL CU PUBLICUL PENTRU ACESTE CIMITIRE:

DE LUNI PÂNĂ JOI : 9 – 16
VINERI: 9 – 14
SÂMBĂTĂ: 9 – 11