Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

Dezbatere publică

Pentru ca mai mulţi cetăţeni interesaţi să aibă posibilitatea de a participa la dezbaterea publică organizată on line pentru documentaţia Plan Urbanistic Zonal „Zonă locuire colectivă şi funcţiuni complementare” amplasament str. Mareşal Constantin Prezan nr. 94-100, Timisoara, beneficiar SC TIM CICLOP SRL, proiectant SC URBAN CONTROL TM SRL, programată iniţial pentru data de 22.10.2020, ora 12,00, aceasta se va relua în data de 03 NOIEMBRIE de la ora 14,00.

Având în vedere contextul actual generat de pandemia COVID-19, întâlnirea cu proiectantul şi cu reprezentanţii Primariei Timişoara se va desfăşura pe o platforma online, timp de 40 minute, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări cu privire la documentaţia în dezbatere.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurată prin platforma online, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected]  – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa intalnirea de pe platforma online.

Dezbaterea publică va fi organizată în urma solicitarii a 38 cetăţeni care au semnat un tabel, aceştia fiind reprezentaţi de către doamna Szilaghi Aida şi domnul Szilaghi Sorin, solicitarea fiind înregistrată la Direcţia Generală de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara cu nr. UR2020-011174/25.09.2020.

Va fi supus discuţiei următorul material:

Plan Urbanistic Zonal „Zonă locuire colectivă şi funcţiuni complementare”

Amplasament: str. Mareşal Constantin Prezan nr. 94-100, Timisoara

Beneficiar: SC TIM CICLOP SRL;

Proiectant: SC URBAN CONTROL TM SRL

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.

p. ARHITECT ŞEF

Monica MITROFAN