Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

COMUNICAT DE PRESĂ

Împreună cu grupul consilierilor locali ai USR-PLUS s-a decis susținerea consilierului Ruben Lațcău pentru poziția de viceprimar. Ruben Lațcău este consilier local, vicepreședinte al filialei USR Timișoara și omul care a coordonat echipele care au redactat programul de guvernare locală, propus timișorenilor din partea Alianței USR PLUS, cu care s-au câștigat alegerile. A activat mai bine de 10 ani în industria automotive ca team lider, în poziții de management și este pasionat de politici publice. A coordonat echipe în proiecte de milioane de euro. De-a lungul parcursului său profesional a studiat cum funcționează administrațiile publice din statele europene cu care a intrat în contact datorită atribuțiilor profesionale și a monitorizat activitatea Primăriei Timișoara.

“Îl susținem pe consilierul Ruben Lațcău pentru poziția de viceprimar. Vreau să le mulțumesc colegilor de la PLUS că au susținut această alegere, tocmai pentru că vrem să avem o administrație care este operațională din prima zi. Ruben Lațcău a coordonat echipele în spatele programului nostru de guvernare locală, este pasionat de politici publice, sunt sigur că va fi un viceprimar extraordinar și va putea din prima zi să intre în pâine și să lucreze pentru Timișoara”, l-a prezentat Ruben Lațcău de Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a anunțat astăzi că i-a delegat directorului adjunct al Poliției Locale, Dumitru Domășneanu, atribuțiile de director exercitate de către Dorel Cojan.

”Am delegat atribuțiile directorului Direcției Poliției Locale. Atribuțiile directorului au fost exercitate, până acum, de directorul adjunct Dorel Cojan și de astăzi aceste atribuții de director, până la sfârșitul anului, vor fi delegate directorului adjunct Dumitru Domășnean. Cred că și acesta este un semnal că, în Timișoara, lucrurile încep să se schimbe. Cred că vom putea avea o perioadă scurtă de tranziție și, după asta, un nou început. Și la Poliția Locală, bineînțeles, vom face cât de repede posibil un concurs deschis pentru conducerea Poliției Locale, așa cum este prevăzut de lege”, a explicat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Direcția Comunicare