Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

Refacerea zonelor afectate de lucrări

Refacerea zonelor afectate de lucrări

Prin proiectul de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din municipiul Timișoara, la care lucrările au început efectiv anul trecut, se înlocuiesc – 9 km rețele termice primare (de transport) și 20 km lungime rețele termice secundare (de distribuție). Au fost realizate deja lucrări de înlocuire a rețelelor de termoficare pe 16 km și se lucrează în continuare.

Pentru a reface zonele afectate de lucrările finalizate, a început de astăzi asfaltarea străzii Traian Lalescu, pe porțiunea cuprinsă între Biblioteca Universității și intrarea în curtea Facultății de Mecanică. Poliția Locală și firma executantă asigură măsurile necesare eliberării carosabilului pe porțiunea pe care se lucrează.

De asemenea, se procedează la spălarea străzilor din zona afectată de lucrările de termoficare, în 28 martie 2022, între orele 8 și 12 fiind programate: strada Nicolae Labiș (între străzile Octavian Goga și Intrarea Călin Nemeș), străzile Octavian Goga, Constantin Noica și Cornel Grofșoreanu (între străzile Nicolae Labiș și Constantin Noica). Cetățenii din zonă sunt rugați să nu parcheze în aceste zone, în acest interval orar, pentru ca acțiunea de spălare să fie eficientă.

Primăria Timișoara mizează pe înțelegerea și sprijinul timișorenilor pentru aceste acțiuni de aducere a carosabilului la o stare prin care să fie asigurate condiții optime de trafic și de curățenie.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

Serviciul Comunicare