Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la evenimentul online din cadrul Proiectului  „PadovaFIT Expanded” – „Expanding PadovaFIT! Home Solutions” ID 847143, finanţat în cadrul Programului Horizon 2020.

În data de 06 aprilie 2022, începînd cu orele 09,00 (cca 3 ore 30 min), se va desfășura o SESIUNE DESCHISĂ PUBLICULUI PE TEMA REABILITĂRII ENERGETICE A CLĂDIRILOR.

PERSOANELE INTERESATE SĂ PARTICIPE ONLINE, pe platforma ZOOM, LA MASA ROTUNDĂ PE ACEASTĂ TEMĂ, pot pune întrebări strict legate de subiectul abordat, atât aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Timișoara, cât și colaboratorilor invitați – experți tehnici direct implicați, specialiști de profil, agenți financiari și reprezentanți ai asociațiilor de locatari din Municipiul Timișoara. Tema vizează soluții pentru eficientizare energetică în clădirile rezidențiale și operaționalizarea unor structuri de tip ghișeu unic – „One-Stop-Shop”.

Cei interesați sunt rugați să transmită solicitarea de a participa până la data de 05.04.2022, pentru definitivarea listei de participanți la eveniment.

Rugăm să ne transmiteți: datele de contact (NUME, PRENUME, reprezentând PERSOANA FIZICĂ / JURIDICĂ, TELEFON MOBIL și EMAIL, datele de contact ale firmei pe care o reprezentați – dacă e cazul) și faptul că sunteți de acord să completați formularul GDPR ce va fi transmis. Aceste date sunt cu caracter confidențial, fiind etape necesare și obligatorii pentru a se transmite link-ul pentru participarea pe platforma ZOOM.

Solicitarea se va transmite prin corespondenţă electronică, pe adresa [email protected] sau [email protected].

MANAGER  DE  PROIECT,

Ella Anca ȘIPEȚAN